Om veckan så här långt

Efter ett par skitkalla dagar med snöbyar, hård vind och regn om vartannat började vi nästan tro att sommaren tagit slut för i år. Men IKKE! Idag vaknade vi till klarblå himmel, strålande sol och alldeles lagom varmt.
Så efter frukosten kläggade jag in både mig och lilleman i spf 50+ och drog iväg till lekparken på risnäset, där vi sen spenderade nästan två timmar innan Alex blev så trött att han fick ett vansinnesutbrott, kastade sig ner i sanden där han låg och skrek någon minut tills han nästan somnade. xD Han har fått ett jävla humör på sista tiden.
 
Anyway, helgen är fullplanerad, så för att undvika en bildbomb med 700 biljarder bilder på måndag så tänkte jag passa på att tömma kameran med alla bilder från veckan så här långt. ;)
 
Harry äter broccoli. Why not. xD Harry ÄLSKAR grönsaker och har gjort sen han var en liten minitiger. :)  
Haha, kunde inte låta bli att köpa den här nappen åt Alex. "Feed me or nobody sleeps"
Lyxfrukost på hög nivå. Limpa med messmör, färsk mango och färska jordgubbar. (Alex hälsar tack tack till farmor för dom supersmarriga jordgubbarna!)
I onsdags var det sista kyrkis inför sommaren. Sen är de tydligen inge mer kyrkis förens runt september om jag fattade rätt. Supertråkigt! Alex som älskar att gå dit och leka med dom andra knoddarna. :(
Maj månads glossybox dök upp i veckan. Halvtrist box. Blev lite besviken när jag såg YTTERLIGARE en tandkräm. (har nog fått säkert 5-6 ggr nu..) Cetaphilkrämen kändes också ganska uttjatad. Jag ÄLSKAR Cetaphil och har köpt både ansiksttvätten och ansiktskrämen i full size efter att jag fått dom i boxar tidigare. Men det här är tredje testen på väldigt kort tid.
Utöver det fick jag en kylande hårinpackning, concealer och solskyddsfakor. Alla tre var över förväntan! :D SPFen luktar to die for! <3
På tal om paket, när vi var nere i Strängnäs fick vi den här fantastiska tavlan i försenad doppresent till Alex från min moster med familj. <3
Kortet till tavlan som min kusin Annie (5 år) skrivit. <3 
På tavlan står Alex namn och födelsedata. <3 Och jag var btw SÅHÄR (!) nära att köpa EXAKT den här tavlan. Men ångrade mig i sista sekunden pga pengabrist. Hur stor är chansen?!
Tavlan skulle ha hängt i Alex rum, men Johan satte upp en ny hylla och nya tavelramar ovanför min sminkspegel. Och då tyckte jag den passade PERFEKT ovanför hyllan. Så den fick bo där istället. ;D
Ja, och på tal om presenter! Här sportar Johan den nya tishan han fick av mig. ;D Haha
Ny mysbelysning i Alex rum. Vet inte om den ska hänga precis där (tycker det såg lite rörigt ut) men den får hänag där sålänge. Tills Alex nya bokhylla beställts, kommit och monterats. Dvs om typ ett år.
Gosmos med nya mjukisfåret Alex fick av sin mormor och morfar när vi var ner i strängnäs. <3
En sur Giffel.
Mammastatus den här veckan; Blääääh. Jag känner mig bläääh. Trött och seg. Är fortfarande övertygad att jag lider av någon form av vitaminbrist. Meeeen jag skjuter upp vitamininköpen hela tiden för jag hittar vettigare (?) saker att spendera dom få korvören jag har på.
<3
Alex går nu hela tiden. :D Och det ser så gulligt ut att jag nästan avlider söthetsdöden varje gång jag ser honom knalla runt.
Busar med "bebisen i spegeln"
Attackgos med Giffel. xD
Haha, VARJE gång han kramas så säger han "aaaaaaaaw" xD HUR gulligt?!
Alexanders fot, som ni nu borde lärt er heter "Evert", är fortfarande på besök vi middagsbordet varje gång det inmundigas föda. xD
Harry tyckter Alex mössa är fantastisk och skulle ligga med den på sig superlänge igår. xD
Och på tal om att lära sig saker. Alexander har nu bemästrat färdigheten "klättra upp". Han har tyvärr inte lärt sig "klättra ner" än. xD Men han är proffs på "ramla ner". Jag hittade honom på en köksstol häromdagen. EN KÖKSSTOL!? Ungfan kan knappt gå men har lärt sig klättra upp på en köksstol. Galet.
Och så några bilder från idag. :) Självklart startade vi i gungan.
Sen blev det sandlek resten av tiden. Alex var helt LYRISK över att ha egna sandleksaker. (Tack tack morfar!)
Det blev en liten paus i sandgrävandet för att utforska gräsmattan.
MYCKET spännande.
OCh det var kul att springa på också! :D (Första gången han lyckas GÅ med skor btw!)
Surläppigast i byn som INTE vill gå hem. xD
Utsikten över byn från Risnäset är fantastisk! <3
Och så avslutningvis en random bild på kyrkan. Kolla va grönt och fint det börjar bli! <3
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback