En produktiv Lördag

Men hjälp vilken lååång och fruktansvärt seg vecka det varit.
Skolorna har börjat och det är för tidigt för tanterna att komma upp och plocka svamp, vilket resulterar i vad som kallas "Mellansäsong". Mellansäsong är fornnordiska och betyder "Veckor där Sanna inte har ett jävla skit att göra på jobbet". 

Det enda vettiga som hänt på hela veckan, bortsett från att jag ÄNTLIGEN kan använda linser och smink igen, har varit ett par långa samtal med personalansvarig och chefen på jobbet om min fortsatta anställning. För som det ser ut nu går min anställning ut i december och det finns en ganska stor risk att jag helt plötsligt blir utan jobb. 
Och det är FRUKTANSVÄRT jobbigt och enerverande att inte veta om man får vara kvar eller inte. 
Men som det ser ut nu kan jag inte göra något mer än att vänta och hålla tummarna tills i slutet av nästa månad då allt blir 100% bestämt. Håll tummarna för min skull! 

Men nog om det! Idag har vi varit... Eller rättare sagt "Johan varit" produktiv. Själv har jag mest kollat på. xD Först for vi till Ruvallen där han hjälpte sin far med att ta ner några björkar på tomten medans jag och svärmor satt inne i stugan och myste med missarna. Och sen for vi vidare och hjälpte alla att flytta.
Hahaha, ja "alla". För jag tror minsann hela Funäs valde att flytta samtidigt. Emil och svägerskan Jennie har packat och flyttat ut i en skitfin lägenhet borta på Ljusnedal. Så Emil tömmer sin lägenhet här nere på gården.
Sen i våran gamla lägenhet under oss ska en annan kompis flytta in. Och jaaa, Och så vidare och så vidare.

Och fy TUSAN vad jag är avundsjuk över alla som flyttar! Jag älskar det här lägenheten, men den är på tok för liten för oss. Vi behöver minst ett rum till. Helst två! Optimalt hade ju varit tre så jag får ett rum till allt jävla smink och alla kläder också. xD
 
Foton från trädfällningen ute i Ruvallen. Bubblorna ni ser på några av fotona är supercoola svårspräckta såpbubblor för katter. Dom svävar mycket längre än vanliga bubblor och dessutom spricker dom inte när dom nuddar något! :D Ska tydligen finnas med kattmyntedoft också! Måste nästan införskaffas här hemma. :)


#TheJamEvent2013

Nikon D5200 + Nikkor 55-200 mm 1:4-5.6G

En heldags utflykt till Sveriges mittpunkt

I morse ringde klockan okristligt tidigt för en sjusovare som mig själv.
Johans arbetskollega, Christoffer, bjöd nämligen med oss till Östersund för att kika på "The Jam".


Jag tänker inte ljuga. Jag var NOLL intresserad av att följa med till en början. Johan och Christoffer har en tendens att bli som två sockerstinna tvååringar när dom umgås, Medans jag själv är en dam av klass och aktningsvärd ålder, men dom höll sig minsann i skinnet hela dagen och jag kände mig faktiskt inte utanför en enda gång. ;D Haha! Så tji på mig och mina förutfattade meningar!
 
Vi åt, kollade på cyckelhoppsuppvisning, fotade, åt lite till, kollade på lite mer cyckeluppvisning, fotade, gick och åt igen, tittade på cross och skoterhopp, fotade, åt igen för att slutligen kolla cross och skoterhopp tävling, fota lite till och sedan avsluta besöket på "Eastern Palace" där vi, trots fulla matbollar, tröck i oss ännu mer föda... XD 
Ångrar lite att jag skänkt iväg alla mina gamla jeans. Skulle nog behöva ett par i storlek större just nu. Eller ett par gravidjeans. Man kanske skulle ha ett par liggandes hemma som man kan ha när man vet att man ska äta mycket?

Här följer ett axplock av alla bilder jag tog idag. Den sista bilden har jag dock brutalt stulit från Fästmannen. Jag använde teleobjektiv under tävlingarna så jag kunde inte fota med vidvinkel.

Som tröst för stölden av den sista av följande bilder får han lite reklam;
SE ALLA JOHANS BILDER FRÅN DAGEN HÄR!
 
Det här är som sagt bara några av bilderna jag tog. Resterande, lite "Coolare"- hopp foton, kommer komma upp vid ett senare tillfälle. ;D