Om massa ytligt och födelsedagsförberedelser

Imorgon är det Johans födelsedag! Jeeey!
Så idag har jag haft fullt upp med att städa lägenheten. =) Välbehövligt måste jag säga... Både jag och Johan är profesionella slarvstädare så även om det ser vääldigt städat ut, så är det egentligen inte det. xD Men nu bet damråttorna tillbaka när jag försökte sopa dom under mattan och började beklaga sig om saker som "platsbrist" och "orimliga levnadsvillkor". Sååå jag var väll så illa tvungen att plocka fram både den ökände snabeldraken och mopp von tråksson. T___T Undrar om dom har mer plats i magen på herr dammsugare. Dammråttsjävlar.
 
Passade på att testa en foundation även idag. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation.
En halvtäckande foundation som ska fungera för normal/oljig hud.
Rätt nyans, men den hade en väääldigt guldig underton. =/ Så pass att jag nästan var guldglittrig i anletet. Vilket fungerade, eftersom jag får en gulare/varm underton när jag BUSar. Men inget jag skulle rekomendera för den kalltonade, ljushudade svennebananen.
Dock höll den ut, trots avsaknad av primer, i SJU timmar innan den rann av. Vilket är ganska imponerande. Men när den väl rann av... Då rann den verkligen av. x)
 
T.V: Bara foundation. TH: Färdig make. Som sagt ingen aha-upplevelse. Finnar och annat syntes ganska tydligt. Och jag är inget fan av den guldiga nyansen..
Något jag dock är ett fan av är den här trutvalla-kombon;  MaxFactor Color Elexir Lip Liner #6, Mauve Moment (tack för tipset Jennie! ;D ) +  Sweet Berry Gloss #21. <3
7 timmar senare fick folk ta på sig solglasögon för att inte bländas av blänket från anletet. ;P
THE STRUGGLE IS REAL!!!
 
.
För ovanlighetens skull tog Johan på sig ansvaret för at baka tårtorna inför sin födelsedag imorgon. Vilket passade mig utmärkt då jag själv hade noll och intet intresse av att ställa mig och baka idag av någon outgrundlig anledning. Men likförbannat stod jag och hängde över axeln på honom och gav honom tips och trix och visade hur jag skulle gjort. xD Haha. Lyckligtvis blev han bara glad för hjälpen och tog det inte på fel sätt. =) Men han stod själv för smakerna och dekoren. Och dom ser supergoda ut! =3
Så imorgon blir det cheat day...igen. Råkade ju bli en idag med.... T____T
 
NOM NOM!
 
 
.
Idag damp ett paket med ytligheter ner i brevlådan. Hade, per usual, ett gäng rabattkuponger och en bonuscheck liggandes som behövde utnyttjas. FEMHUNDRA spänn rabatt lyckades jag skrapa ihop den här gången. ;D Inte illa.
 
Nytt puder från MAC och ett par Glamour Wispies från ardell. Det sistnämnda passade jag på att köpa för dom var på REA. =)
En primer i sprayform som har hyllats till skyarna av alla beautygurus på youtube sen den kom ut. Var förståss tvungen att klickas hem när den äntligen kom till Sverige. 
Den egentliga anledningen till hela beställningen. Har spanat in den här läääääääänge. Läänge. Flera år faktiskt. Förhoppningsvis kommer den få bukt på min trotsiga hud!
Slänger in en video med en review av beautugurun, tillika min all time biggest girl crush, Jaclyn Hill här nedanför. 
BAM! 505:- Rabatt. ;) Pudret och Primern var i stort sett GRATIS. ;D
Btw, stor HISS till kicks som numera låter en välja SJÄLV vilka tester man vill ha med sin order. Och ju högre medlemskap man har, desto fler, och mer exlusiva märken får man välja mellan. :3  Vilket fungerar fint för mig som är guldmedlem. ;3 Mehehe.
 
 
 
.
Nu blev det ett sådär lååångt och väldigt ytligt inlägg igen. Hehe.
Sorry till er som är noll intresserade av det sistnända! ;D
Som tröst bjussar jag på några kissemissbilder och en väderbild;
 
SOL! Och tillräckligt vindstilla för att kunna stå ute på balkongen i mer än 30 sekunder utan att få frostskador. ;D
1