Mosters ögonsten

Världens sötaste unge! <3 NIKON D5200 + AF-S Micro NIKKOR 40mm

Körslaget i bilder

Igår for vi som sagt till Stockholm för att kolla på körslaget och på min moster som är en av körmedlemmarna i Team Wille! Och vilket jävla drag det var! :D

Wille hade helt klart det största stödet och det var en väldigt stor skala med dystra människor som vandrade hemåt på kvällen när dom totalt otippat blev utröstade... :(
 
Sorry för halvkassa bilder! D: Tyvärr hade jag bara mitt fasta 40mm objektiv. Suveränt för babyfoto, men ingen höjdare när man ska fota konsertbilder..  :P  Skulle haft ett vidvinkel och/eller telezoom..

Familjens dag

Men pust och stön!
Haha, nu så har jag äntligen lite tid över att sätta mig framför datorn.
Dagarna har gått i ett, och eftersom mammas förkylning precis som förväntat blev värre så har jag fått hålla mig hemifrån så mycket som möjligt. Det har gosats med systersonen, det har shoppats på stan, det har gosats lite till med systersonen och sen så har det fikats med kompisar.

I morse blev jag väckt tidigt som tusan av lillasyster och monstret och sen drog vi och mamma in till stan på "Familjens dag". :) Inget superjippo direkt. Någon orkester, lite babysång (Som Billy sov sig igenom), några knallar och en himla massa folk. 

Dom hade en hoppborg också.. Men Billy ville inte hoppa den med moster.  *sad face*

Nu ska vi käka och sen fara iväg mot stan för att hoppa på Team Willy bussen in mot Stockholm! Ikväll blir det körslaget! Tagga, tagga!