Om födelsedagsfika och oväntad värmebölja

Idag är det, som sagt, älsk födelsedag. (Jeeey, grattis! ❤︎
Den startade tidigt med presentöppning och frukost. (Av mig fick Johan Spelklassikern "Jenga" och ett gäng nya tröjor) Tätt efterföljt av ett oväntat telefonmöte med facket och sen en snabbstädning av lägenheten innan Johans mor, far, syster och svåger kom på fika. Tårtan som jag slängde ihop igår gick, tack och lov, hem hos samtliga.... Eller så var dom för snälla för att säga något annat. xD Haha!
 
När jag bakade tårtan igår var jag sekunder från att kasta tårtfan i väggen både en och två gånger innan den blev klar. För dels visade det sig att det färdiga marsipanlocket jag köpte från ICA var SNUSTORRT och sprack sönder vid minsta lilla beröring. Och sen fick jag dessutom göra två satser kristyr eftersom den första fick en äcklig bajsbrun/grå färg. Dagens gratisråd; Använd ALDRIG svart karamellfärg. Någonsin. EVÖR. 
Och sen när jag skulle spritsa den nya kristyren på tårtan visade det sig att jag vispat den på tok för lite. Vilket resulterade i att den blev skitsvår att spritsa... SUCK.
Men det blev ju en tårta i alla fall! Och det var väll huvudsaken. ;)
 
När alla åkt hem och Johan for till jobbet tog jag min halvbleka nuna och parkerade mig på balkongen och njöt av solen! Ja, ni läste rätt. SOL! *gör stående ovationer och pinsamma dansrörelser*
Strax efter jag skrev gårdagens inlägg och beklagade mig över kylan kom solen tillbaka och bjöd på strålande väder och sommarvärme! :D Balsam för själen!
Faktum är att det i skrivande stund fortfarande är strålande sol och jag ska nog tametusan ut och sätta mig och sola en stund till. Lika bra att passa på. Det blir säkert snö nästa vecka. ;) #Livetifjällen  
 
Dagen i bilder. Den sista bilden är tagen strax före klockan 20.00 idag. :)