Avsaknad av avkopplingsmekanism

Jag är nu en vecka in i semestern och jag börjar starkt betvivla att min avkopplingsmekanism fungerar över huvud taget.
 
Bara nu, i skrivande stund, sitter jag och försöker kolla på "Hela Sverige bakar". Dom bakar Creme Brulee. En av mina personliga favoriter. Och likt förbannat så vandrar hjärnan iväg och tänker på en biljard saker samtidigt. Och sitta still? Nae deeet är ju så himla onödigt. Det ska pillas på datorn, höja och sänka volymen, gå runt i rummet och småplocka.. Och mobilstackarn får ju gå på högvarv 24/7 oavsett vad jag gör. Faktum är att om den var vattentålig så skulle jag med ganska stor sannorlikhet ha den närvarande även i duschen. Vad jag gör med telefonen? Jag slösurfar. Kollar fejjan, instagram, bloggen, bilddagboken och aftonbladet. Och när jag kollat allt så börjar jag om ingen. Repeat, repeat. Tillochmed på natten. 

"Hej jag heter Sanna, och jag är mobilberoende!"
"Hej Sanna!"
 
På tal om semester, nått annat jag tydligen saknar på semestern är självdiciplin.
Ni vet den där viktnedgången jag så osvenskt skryter om vid varje givet tillfälle? Den kan jag ju snart inte skryta med längre. För jag har metamorfats in till någon form av omättlig tingest som inte gjort nått annat än att äta 14 dagar i sträck.
3 KILO har jag gått upp på 2 veckor. F U C K.
Jag höll på riktigt på att utföra självavlivning på plats när jag ställde mig på vågen i måndags!
Men nu kör vi stenhårt igen! 3 kilo ska bort! Plus 2 bonuskilo som straff! Punkt slut!
 
Kvällens soffbords mysbelysning i hopp om lite relaxmiljö. <3
Man kan aldrig bli för gammal

Pappa köpte en till mig och en till Johan ;D Hoppas bara vi kan komma överens om vem som ska ha vilken kalender sen när jag kommer hem!
Bebisfotografering

En bebis är en varelse som antingen sover, skriker, äter eller skiter.
Däremellan har man ungefär 5-10 minuter där bebis är superglad och nöjd med livet.
5 - 10 minuter är ganska skitkort tid när man vill ha en bild på just en glad bebis. XD Haha, så det var en väldigt, väääääldigt, skeptisk Sanna som tog fram systemkameran idag på dan och lekte amatörfotograf i vardagsrummet.

Men det gick bra! :D

Billy var nöjd och glad hela fotograferingen och hade skitkul åt moster, mormor och mamma som sprang runt som yra höns medans dom sjöng "Jag är en grääääshoppa! Jag är en gräääääääshoppa! Och jag kan inte sitta still!" i ett tappert försök att få lilla Billy att skratta. ((Film finns på facebook. Den kommer aldrig se dagens ljus på den här öppna bloggen. Grattis och förlåt till er som redan sett den! XD ))

Tyvärr hade jag lite galna inställningar på kameran, men när jag väll stod där och fipplade kände jag bara att den var "Close enough" och tänkte att det går väll alltid att fixa till i Photoshop senare. :)
 
Sagt och gjort, så här kommer en liten bildbomb! Och en liten bonusfilm jag filmade med systemkameran, mest bara för att jag ville prova filmfunktionen. Enjoy!