Resten av veckan i bilder

Som utlovat kommer här resten av veckan i bilder! Minst lika tråkigt och ointressant som förra veckan. ;D
Faktum är att jag ganska ofta ifrågasätter varför folk ens läser min blogg? Hur kul är det att läsa om någon som typ enkom jobbar, äter och sover? :P
 
Alltså, kanske den godaste chokladen i världshistorien!! Johan tyckte däremot inte den var nån superhöjdare. Så det är nog en sån som man antingen älskar eller inte vet om man hatar. ;D Typ som Lokas bubbelvatten med smak av pepparkaka som kom ut för några år sedan. x)
Veckans paket. I oopsed. x)
Från eleven blev det dock bara en färginpackning. 2 duschar efter senaste färgningen och typ 80% av allt rött är urtvättat. :( Hoppas den här hjälper det röda att hålla sig rött lite längre.
Och sen, som jag skrev i gårdagens inlägg, råkade jag visst klicka hem en ny kompaktkamera. Samma som innan, bara några modeller nyare. :)
Familjen nyvaken. <3 ;D
Katterna blev förstås dom första att bli testfotade av nya kameran. ;D
Nu är det höst på riktigt! <3
Helgens OOTD. ;D Sexual.
Testar selfie med flippskärmen. Den nya kameran är inte lika snäll som den gamla när den gäller selfies. >_< Dels har den en knepig vidvinnkel som gör att man ser typ 8 kilo fläskigare ut än man egentligen är. Och sen blir bilderna så skarpa att man ser varenda liten por och skavank. Trist, eftersom jag hade hoppats att det skulle bli lättare att fota sminket med den här som hade utfällbar skärm... =(   På plussidan ger den ett finare djup i bilden än den gamla.
Testar macrofunktionen. På chokladkaka nummer 3 den här veckan. Let´s just say att det inte varit nån bra bantningsvecka med sina sporadiska 3 cheatdays. Och dom var helt självförvållade. Ännu mer skäms på mig.
Och ett test att fota mörker.  Kör jag med autofunktionen så blir det väldigt högt iso, och med det även mycket brus. :P Nåväl, med tanke på att bilderna från dopet blev bra, trots att det var väldigt mörkt i stugorna, så tänker jag inte klaga. Det är inte många kameror som klarar av nattfoto på auto utan stativ. :)
 
 

Om veckan, eventuella Strängnäsbesök och ett dop i bilder

Hallå i stugorna!
Hoppas ni har det bra?
Här rullar vardagen på som vanligt, och nu är det bara FEM ynkliga små dagar kvar innan jag går på långledigt!
 
Eftersom många undrat; ja, jag planerar att åka hem till Strängnäs och hälsa på. Jag vet inte riktigt när, eller hur länge. Men jag är bra sugen på att hoppa på första bästa buss och kanske kunna vara med på oktobermarknaden för första gången sedan jag flyttade upp hit! Något jag saknat massor! <3
Men å andra sidan fyller en nära vän till oss jämt ganska precis då, så jag får se hur jag lägger upp det hela.
Ja, och jag lär väll kanske höra av mig till mor och far och fråga om jag ens kan/får komma. ;) Who knows, dom kanske inte ens är hemma?
 
.
Igår var det dop för Jennie och Emils lilla prinsessa, Linnéa, uppe i Ruvallen.
Fantastiskt mysigt dop, med bara dom närmaste närvarande. Johan hade dessutom äran att få bli gudfar! Något jag själv inte visste om förens typ dagen innan. 
Gudmor blev Linnéas faster, Joanna.
 
Jag tog massvis med kort! Det var så himla kul för jag råkade *host* klicka hem den där kameran jag tjatat om i hundra år. Och den kom fram lagom till dopet. Så jag fick testa den ordentligt på en gång. :D
Och so far är jag supernöjd!
Det var mörkt i stugan, jag fick zooma väääääldigt långt flera gånger och jag använde inte blixten. Men bilderna blev ändå helt okej! :D Den hade svårt att hitta fokus några gånger, men hade det varit min andra kamera hade det inte blivit ett enda bra kort.  
 
Och på tal om dopet, här kommer en gigantisk bildbomb! Bjussar på övriga bilder från veckan imorgon. :)
 
 
Ruvallen
Faddrarna står och pratar med prästen
Linnéa och faster Joanna. Dopklänningen är från 1920-talet och användes av Johan och Jennies morfar. (dregellappen är nog något nyare)  
Gudföräldrarna
Johan häller upp dopvattnet
Joanna tänder dopljuset
Till fika bjöds det på smörgåstårta som Jennie gjort själv.
Paketöppning. Av mig och Johan fick hon ett smyckeskrin i spegelglas med fjärilar på och ett halsband som såg ut som en kissekatt. Glömde ta kort på det förstås. x) Men det lär väll kanske dyka upp på Jennies blogg så småning om om nån är nyfiken.

Tack Jennie och Emil för ett fantastiskt fint dop! <3
 
 
2

Full fart mot ledigheten

Den här veckan har bara *SWOSH*! Och sen var den slut. Faktum är att jag precis insåg att det är den 20e idag?! TJUGONDE?! Blev det inte September förra veckan?! O_O
 
Jag har inte ett piss att delge er. Jag har, trots tre dagars ledighet, inte gjort något nämnvärt den här veckan.. Det är nästan pinsamt!
Igår var jag och Johan lediga ihop för första gången på typ tre månader. Och jag hade NOLL energi över att hitta på något.
Tror att det är en kombination av massa tråkiga händelser, stress och att det är i slutet av säsongen som får mig att må såhär.
Men det är bara två ynka veckor kvar, och sedan går jag på ledighet ända tills lucia! Fantastiskt!
Så nu jeflar kör vi full fart mot ledigheten! Och hoppas jag slipper krocka med en vägg på vägen dit. ;)
 
.
Eftersom det är söndag slänger jag in "Veckan i bilder".
Tråkig vecka= tråkiga bilder. Ber om ursäkt för det.
 
 
Bullen och Kiwi tar "soffhäng" till en helt ny nivå.
Hårfärgen den här gången. Färgade för bara 7 veckor sedan och hade hoppats att det skulle räcka att slänga i en färgbomb. Men håret har nån jävla växtspurt och utväxten började bli lite väl synlig. :P
Håret före färgning. Det röda har hållit sig skapligt bra ändå. Har försökt att bara tvätta håret 2 ggr per vecka och det verkar funka bra. Meeeen som sagt, kolla utväxten! det är typ 1,5 cm utväxt på 7 veckor! Men jag är glad ändå, för jag började tro att det stannat i växten lagom tills jag bestämt mig för att spara ut det igen. ;D
Johan färgsäkrar badrummet.
Haha, sexual. Bjuder på den. ;D
Och efter färgning! :D Syns väll inte så superbra på fotot. Men det blev rött. Inte super rött, men rött. Tyvärr blev topparna väldigt mörka. Vilket inte var helt oväntat med tanke på hur mycket färg som var kvar där. :P  
Johan beställde hem en ljusslinga att sätta upp bakom TVn. Här är före...   
Här är Giffel när han försöker hjälpa husse sätta upp slingan.
Det här är Giffel när han ger upp och inte vill hjälpa husse nå mer. ;D
Och det här är när Johan satt upp lyset. Är lite anti det varma ljuset jämtemot inredningen och resten av belysningen som är i kalla färger. Men ju mer jag vänjer mig vid det desto mysigare blir det. <3  :3
Fredagen spenderades här för att leka lite med smink och försöka fota porträttbilder. (Som ni såg resultatet av i inlägget innan detta)
Min hemmastudio. x) Fönster= Ljuskälla. Gammalt sängöverkast= Backdrop.  Man tager vad man haver. ;D
v: Tejp kan användas till mycket. ;D   h: Sminkningen innan maskara, lösfransar och trutvalla.  
En bättre bild på den färdiga sminkningen. På läpparna har jag just här bara läppennan "Stripdown" från MAC. Tyckte dock dom blev lite platta så jag la på läppstift, läppglans och en lösögonskugga för lite mer put.
Och här är det helfärdiga resultatet! :)
Dem tråkigaste biten av att leka med smink.... Rengöra alla penslar. :P Bleh.
1