Men nu börjar det likna nått!

Nu har flyttpackningen kommit igång på riktigt och jag tror minsann att allt vi kan förbereda innan vi får tillgång till den nya lägenheten faktiskt är fixat!
Hallbyrån och allt-i-allo-skåpet i hallen var nog det som tog mest tid att gå igenom. >< Framförallt allt-i-allo-skåpets smyckes-, solglasögon- och löshårs avdelning som behövt sig en omgång i typ ett år men som jag inte orkat ta tag i... Men nu, minsann, är alla smycken och solglasögon uppknutna ur löshåren, sorterade och fint placerade i den fina smyckeshängaren som jag fick av min moster i julklapp förra året. Fan så smidig! Och vad mycket plats jag fick i skåpet efteråt. :D
 
Allt annat har gått supersmidigt. Det enda "problemet" vi stött på so far är det faktum att våra nya kakeldekorer tydligen inte alls var gjorda för att kunna återanvändas efter nedmontering, vilket var lite synd. Även den nya "fondväggen" åkte ner i soporna efter den monterats ner. :(
But hey! Vi har massa extratapet kvar till en ny fondvägg och kakeldekor är typ jättebilligt så det är inget att gråta över! :D
 
 
Om sista helgen i lägenheten

Det slog mig precis att helgen som var, var den sista i lägenheten innan vi flyttar! Vart tog tiden vägen?! I ärlighetens namn har jag fortfarande svårt att förstå att vi ens ska flytta nästa helg.. Det känns så avlägset av någon anledning. =/
Eller ja.. "Någon anledning"...Antagligen för att vi, fram tills idag, inte har orkat bry oss i att varken börja packa eller rensa i lägenheten. Så det kaaaan ju bero på det. ;)   
 
På tal om helgen så spenderades den tillsammans med bästa kusinen som kom och hälsade på ändå ifrån stor-Sveg! :)  
Vi käkade på restaurang, spelade brädspel, spelade Tv-spel, åt massa glass och hade det allmänt gött ända fram tills klockan närmade sig sängstupa sidoläge. :) Ytterst trevligt!


I övrigt har jag inte ett jota att dela med mig av.. För bortsett från Larssons besök har jag inte haft varken lust eller ork att göra något på hela veckan. =P Tror det här väntandet på flytten gjort mig en nypa disträ.
 
Bläh.
 
Helgen i bilder.
Månadens Favoriter OKTOBER 2014

L'oréal Paris Nude Magique Blur Cream
Min hud har fått någon form av personlighetsstörning och jag ser ut som en hormonstinn tonåring i anletet sedan några veckor tillbaka. Men när jag använder den här "blur krämen" under min foundation känns finnarna (och porerna för den delen) inte alls lika framträdande än utan.
När jag köpte den vet jag att jag påpekade att den framhävde mina torra partier, men så länge jag använder både min vanliga dagkräm och min primer under så funkar den utan problem. Ensam däremot så är den ingen höjdare. :P
 
 
 
Big Brother 2014
Jag kan inte sluta titta! SkämsTV när den är som bäst!
STORT plus att dom visar den en timme tidigare än föregående säsong så jag faktiskt orkar sitta uppe och kolla.
 
 
 
Laga mat från grunden
Fästmannen gjorde en favorit i repris och beställde hem Konsums matkasse. Så min första lediga vecka fick jag laga massor av god mat! Jag har egentligen aldrig lärt mig att laga mat, och i ärlighetens namn har jag aldrig varit speciellt intresserad av annat än halvfabrikat. Men saaatan i gatan va kul det är! :D Dessutom så tror jag att min nya "laga mat från grunden" vana är en av anledningarna till att jag och vågen kommer så himla bra överens på sistone. :)
 
 
 
The "Kylie Jenner" makeup look
Everyone and their mother pratar om den här looken och det finns vid det här laget ett nästan oräkneligt antal makeupvideos på youtube som visar hur man åstadkommer den.
Naturliga ögon med ett mörkare mauve-brunt lipstick känns väldigt "hösten 2014", och jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte köpt läpprodukter för närmare tusenlappen bara den här månaden för att hitta den perfekta "Kylie" nyansen.
 
 
 
Dewy finnish
När det kommer till min makeup-bas så har jag, ända sedan jag började med smink, alltid dragit mig till att använda produkter som ger en "matt finish". Dels för att jag tyckt det är snyggt, men också för att det är enklare att handskas med när man producerar olja nog att försörja en Bregottfabrik i en hel månad per dag.
Men på senare tid har jag blivit f ö r ä l s k a d i det som på engelska kallas "Dewy finish", alltså en bas med lyster.
Man ser såååå mycket piggare och fräshare ut! Och dessutom så tycker jag personligen att ärr, finnar och porer syns mindre i jämförelse med när jag lägger en matt grund.
Det finns massor av tips och trix hur man på bästa sätt lyckas med en sådan bas, och här kommer en tutorial i ämnet av en av mina toppfavoriter bland alla beautygurus på youtube, Jaclyn Hill;