Ögonblick från veckan som gått

Äntligen är den 7 dagar långa arbetsveckan över!
Thank you lord!
Jag spådde ju att den skulle gå fort eftersom det var sportlovsvecka 8... Men IKKE. Museet och turistbyrån var lugn hela veckan. För alla turister var på ICA och handlade när dom inte åkte skidor. xD Ni som bor häruppe, y'all know what im talking about! ;D
 
Anyway, trots massa jobb och 0% ledighet den här veckan så har jag ändå oväntat många bilder i kameran. Så, i vanlig ordning, det blev det i alla fall en liten bildbomb den här veckan också! Enjoy!
 
Spelar bilspel med pappa
Lilla minifoten <3
Johan bjöd mig och min onda hals på glass. Helt ok nyhet (för mig) från B&J. Inget jag kommer att plocka upp igen dock. Förkylningen har btw FORTFARANDE inte gett med sig! Så feel free att tycka lite synd om mig.
Sängen är ett fantastiskt ställe att busa på! <3
Stora killen ,behöver knappt hålla i sig längre.
Pusskalas! <3
Alexander blir okontaktbar varje gång det är Keno. xD
Plockade fram hoppgungan lite en kväll i veckan. :) Måste ju passa på innan han vuxit ur den. xD
Johan och Alex leker med dammsugaren. xD
Haha, ingen rädsla för dammsugare här inte. ;D Lilleman vill till och med pussas med den när den är igång. (No worries, vi sänker till lägsta sugförmågan)
Några fler bilder på Äppelätaren. <3
Påväg till jobbet. Vädret har varit super hela veckan. Lagom kallt och soligt och fint massor av dagar. Förstås... När man jobbar. ;D
Johan och Alex brukar kika förbi jobbet lite titt som tätt när jag jobbar. Thank you lord säger jag som höll på att dö av tristess flera gånger per dag förra veckan. xD  
Mys innan jobbet i lördags, jag klev upp tidigt för att kolla på serier och äta gofrulle. Men det tog inte många minuter innan lilleman också kom upp och joinade <3  
Min workstation på museet.
Älsk bjöd på hemmagjorda burgare när jag kom hem från jobbet i lördags. Giffels min när han insåg att han inte fick smaka på hela hamburgaren. xD  
Jag får en utskällning av klättermusen Alexander när det tog mer än två minuter att göra kvälls lällen.. xD
 
Stressade mammatankar om en snabbväxande "mirakelbebis"

När Alex kom till världen fick man höra från 99,9% av människorna man pratade med att man skulle "Njuta" av bebistiden, för den går så fort över.
Faktum är att jag fick höra det där jävla "Njuuuuuuuuuut" så många gånger att det mest bara var tjatigt och tappade sin betydelse.
Jag minns en sen natt när Alex bara var några dagar gammal och hade jätteont i magen. Han bara skrek och skrek och kunde inte komma till ro och Johan tappar tålamodet i en sekund och säger irriterat (men skämtsamt) till mig att "Visst är det myyyyyyyysigt, jag hoppas du Njuuuuuter". Haha. För det är ju det man fick höra varje dag. Bebistiden skulle ju vara sååå mysig.
För mig, och många andra jag pratat med, så var dom första 2-3 veckorna HEMSKA. Allt var nytt och hormonerna all over the Place. Det fanns INGET mysigt över dom veckorna.
 
Det är först NU jag förstår mig på alla uppmaningar om att njuta! För det är helt SJUKT vad fort tiden går!
Och igår, när jag upptäckte att Alex 5e OCH 6e tand är på g så slogs jag av den hemska känslan att jag inte hinner med. Det går för fort! Det var ju faktiskt jättemysigt med en minimänniska hemma, och har jag verkligen "njuuutit" tillräckligt?
Och inte känns det bättre när Lilleman verkar vara någon form av supersnabbväxande bebis som ligger typ 1-2 månader före i utvecklingen i jämförelse med en "standard" bebis.
 
Jag vet att man inte ska jämföra bebisar, och att ALLA bebisar är olika. Men det är svårt att låta bli. Jag pratade med en som har en mini hemma som är några månader äldre än Alex, och det känns redan som att dom är på samma nivå. Samma när jag jämför med Lillemans kusiner, även där verkar han ligga ca en månad före.
Den enda han verkar följa samma nivå som är faktiskt mig själv. Enligt min fylla-i-bebisbok jag fått av mamma var jag faktiskt t.o.m en aaaaningens snabbare i utvecklingen än Alex. Så jag får väl skylla mig själv. xD Eller nått sånt.
 
Ja, och "skylla dig själv?" tänker väl ni nu. För en normal förälder hade ju kanske blivit stolt som en tupp av att ha en "mirakelbebis" hemma? (tillägg: ALLA bebisar är förstås mirakel. Nu använde jag citationstecken av en anledning, ta inte illa upp och läs inte in er för mycket på just det här ordet.)  Men jag blir tametusan bara såååå stressad! Jag hade nog föredragit att ha en bebis som är lite senare i utvecklingen. :P Och FY vad jag känner mig som en självisk och dålig mamma som tänker så.
 
Är det normalt att tänka så här? Är det någon som känner igen sig?
eller behöver jag gå och knacka på hos närmaste psykklinik? xD
 
Min älskade stora lilla mini-me <3 Bilderna är från i veckan när jag var hemma på lunch och han kom fram och undrade vad jag tuggade på. Snäll som jag är så gav jag det till honom i tron om att han skulle undersöka det och lessna snabbt och ge tillbaka det. ACK så fel jag hade. Han listade snabbt ut hur han skulle äta av det och äpple var tydligen FANTASTISKT gott. Och så fort jag själv försökte ta en tugga blev han nära på hysterisk och lugnade inte ner sig förens han fick tillbaka äpplet. Så det slutade med att han fick det. xD
The (man)cold never bothered me anyway

God morgon! Hur är det med er?
Själv tampas jag med en väldigt plötslig och manlig förkylning. :P Jag kände att det kliades lite bakom näsan i måndags förmiddag, och bara någon timme senare så BAM, full blown mancold. Iiiiinte helt oväntat när man jobbar omringad av snoriga små barn och deras oftast lika förkylda föräldrar. ;D Det kallas ju inte vabruari för inget.
Nu håller jag bara tummarna att Alexander inte får skiten också. </3 En annan kan ju knapra halstabletter, alvedon och överdosera nässpray och koffeintabletter tills eländet är över. Till skillnad från honom som får nöja sig med lite koksaltlösning och en snorsug. :(
 
Anyway, på grund av the mancold så halverades min tid vid sminkbordet i morse, så jag fick lite tid över att sitta här innan resten av familjen vaknar. Det blir inte mycket som kan sminkas när näsan beter sig som en trasig tappkran och ögonen skulle kunna vara stand in för Niagarafallen. xD Alice Cooper-looken i all ära, men det kanske inte passar på jobbet? ;D
 
Dom senaste mornarna summerad i en bild. xD  
Den här, den är bra skit! Jag vet att många tycker att det är bortkastade pengar, och jag håller med att den inte gör att man slipper förkylningen. MEN jag har använt den i MÅNGA år och jag märker STOR skillnad på förkylningslängden när jag tar och inte tar Echinagard. Rekommenderar den starkt!
Gårdagens Sanna. Och typ, dagens Sanna. Samma frippa, lika smink och samma kläder. Och nu har foten ÄNTLIGEN läkt tillräckligt så jag kan ha något annat på mig än gympadojor! Men jag blev tillsagd att inte överanstränga foten eftersom det kan göra att såret spricker upp, så jag bytte tillbaka till gympaskorna så fort jag kände att det började kännas lite jobbigt.
Ja, och på tal om den nästan läkta foten. Jag var ju in på HC och tog bort stygnen under halsen i Fredags, och i måndags for jag in för att plocka bort resten. Så nu är jag bara tejpad. SÅ SKÖNT! Stygnen kliade som tusan mot slutet.
Och eftersom många frågar så tillägger jag att; nej, jag har fortfarande inte fått några provsvar än. Det är två veckor sedan i måndags jag tog bort dom första leverfläckarna, så jag håller tummarna att jag får svar nästa vecka. :)
 
 
Hoppla! Nej, nu måste jag lite abrupt avsluta! Det snart dags att bege mig iväg för arbetsdag 4 av 7 den här veckan, och jag har glömt bort att äta fukost. xD 
 
Laters!