Sveg t/r

Det har varit en jätterolig och halvintensiv helg.
Fredagen blev oväntat fullspäckad efter Johan slutade jobba, då det blev halvspontan spelkväll med "grannarna". Klockan var nog närmare ett på natten innan vi kom i säng efter en fantastiskt rolig match "Munchkin". xD
 
Gårdagen var dock hyffsat lugn. Vi spenderade dagen i mjukiskläder och, med undantag från en snabbtur för att veckohandla på ICA, gick vi inte utanför dörrarna på hela dagen. Vilket kändes helt okey, för åskan mullrade och regnet öste ner. Det mest spännande som hände var att vi fick vi oväntat kaffebesök på kvällen av tidigare nämnda "grannar", då dom lyckats blivit utelåsta och var tvungna att invänta någon med nyckel. ;D 
När grannar gått hem och lilleman somnat passade jag och Johan på att avsluta helgen med en film. Nya "Alien Covenant". Som egentligen snarare var en uppföljning av "Prometheus" och fortsatte där den filmen slutade.
Filmen var.... Okej. Inte mer än så. 
 
Lördagen då? 
Vi bestämde oss för att dra iväg på en liten roadtrip. Så efter alldeles för få timmars sömn (pga tidigare nämnda spelkväll) så slängde vi in oss i bilen och for till Sveg!
Vi har varit på väg dit i flera månader! För Johans fasters man var supersnäll och filmade när vi döpte Alex i december.... MEN vi har haft problem att föra över filmen från hans kamera. Dom har varit här och testat typ.. 3 gånger? men inte lyckats fått till det. Så sista lösningen var helt enkelt att åka dit och hämta filmen. 
"Jeeey" tänker ni som väntat i 7 månader på att filmen skulle dyka upp här. Till exempel min stackars pappa som missade dopet pga av magsjuka. :(
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen......
Nej...
Ingen film.
För när vi kom hem och stoppade i USB-stickan och skulle kolla på filmen.... Så fanns det inget ljud.
 
Att säga att jag blev less är en underdrift. Men jag väljer att se det från den ljusa sidan; vi fick i alla fall en mysig (med undantag från bilresan dit som var en MARDRÖM) utflyktsdag med familjen. <3
 
Anledningen till "mardrömsresan". Den här. Man hör ofta från föräldrar och hur drygt det kan vara att åka bil med små, men Alex har ALDRIG haft problem att åka bil. Han har som mest gnällt när det blivit lite för många timmar i rad i bilstolen. Vilket är förståeligt. Men nä. Den här gånger var han HEMSK. Framförallt på vägen till Sveg. Han vrålade nästan hela vägen, och VÄGRADE sova, trots att han var så trött att ögonen nästan rullade bak i huvudet. Så redan efter en halvtimmes färd fick vi stanna och låta honom springa runt.  
Jag gissar att det var en kombination av utvecklingssteg, spring i benen, gassande hetta och tandsprickning som var problemet.
Vi stannade till i hede och besökte hede möbler och gick runt där ett bra tag i hopp om att trötta ut lilleman, och lät honom dessutom kuta runt på ängen som låg precis på parkeringen.
Efter totalt ca 1 h 40 minuters bilfärd i gassande hetta med en bebis som vägrade sova var vi äntligen framme i Sveg, där första stoppet blev Dollarstore.
Lilleman lyckades somna i vagnen i hela FEM minuter när vi väl var inne på dollarstore. Efter det vart det fullt ös medvetslös igen. xD
Snygging. xD
Efter Dollarstore var vi tvugna att fylla på energidepåerna, så vi åkte vidare till mitt favoritcafé! Café Cineast. Som hade fått en supercool telefonkiosk utanför sedan sist vi var där.
Vi var förstås tvungna att visa Alex hur det såg ut inuti och förklara vad det var för något.
Alex pekar på vad han vill ha. xD
Alex fortsätter peka på vad han vill ha. xD Hahaha. Tydligen dög inte hans klämmislasange.
En mycket sleten chaufför. xD  
Alex fick faktiskt smaka lite glass och en smula maräng (vi snackar SMULA), sen satt han och babblande frenetiskt och försökte övertala oss att ge honom mer. xD -"Dä, Dääääää!" *pekar på glassen, "Va dä?" Pekar på mammas cheesecake. Typ så.
Undersöker godis- och gummibollsautomaterna. Som tyvärr inte går att använda längre eftersom dom nya mynten inte fungerar.
:(
Självklart tog vi en sväng upp på övervåningen för att kolla runt om dom byggt något nytt.
Inne i skräckfilmsrummet.
Äntligen hemma! Efter cineast for vi direkt till Alex faster och hennes man, där vi blev matade med mer mat och på något vänster lyckades bli kvar i flera timmar. xD Innan vi blev tvungna att dra oss vidare om vi skulle hinna förbi ICA i Sveg (där dom har ett helt FANTASTISKT utbud med barnmat!). Dessutom hade Alex fortfarande inte sovit mer än dom 5 minutrerna inne på dollarstore, så han var övertröttast i universum. På plussidan så somnade han ganska snabbt i bilen på vägen hem och sov nästan hela vägen!
Innan vi packade ur bilen så sparkade vi med Alex nya boll så han fick springa av sig lite. Vi kom hem mindre än en timme till läggdags.
Vi kom ju iallafall inte hem tomhänta. xD Det blev en hel del shopping.
Dom här två valde Alex helt själv. Det fanns huuur mycket leksaker och godsaker som helst, men Alex skulle ha en mjuk boll och en fjäder på en pinne.... Båda hämtade på djuravdelningen. Så en hundleksak och en kattleksak. xD Hahaha. <3
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback