Sanna Siljeström

Förbannad och waaay to old for this shit
 Jag har varit lite hängig och trött på sista tiden. Per usual så här års. ;D Och blogglusten har inte legat på topp direkt. Faktum är att jag inte haft vidare lust med någonting öht. Bortsett från att glo på TV.
I lördags fick jag dock bita ihop när det vankades halloweenparty hemma hos oss. Så hela lördagen spenderades med Johan och Kusin Larsson att dekorera lägenheten och fixa och trixa inför kvällens party. :)
Jag äääälskar temafester! Så självklart går vi all in! ;D
 
Däremot kunde själva partydelen gått bättre. Jag tänker hålla hela den historien väldigt kortfattad för att inte göra mig osams med alla jag känner. Men vi har ytterligare en jävla kökstol mindre, ett stort HÅL i parkettgolvet (!) och TVÅ hål i taket(!). 
Dessutom avslutades kalaset väldigt abrupt med att jag bokstavligen KASTADE ut alla gäster. Nope, no joke. 
Jag fick ett totalt sammanbrott och bad alla fara och flyga efter att någon låst in mig i sovrummet där jag låg och försökte sova och ingen hörde när jag försökte ta mig ut trots att jag stod och skrek och bankade och sparkade på dörren i flera minuter!!! Vilket förstås ledde till en panikattack deluxe.
 
Jag är inte pissed off på den som låste in mig, I get att det var ett fylleskämt gone bad. Och hade det inte varit för att folk betett sig som sockerstinna fyraåringar och typ slagits med stolar, tryckt upp svärd i taket, haft brottningsmatcher, nästan haft sönder soffor och halva jävla lägenheten. Så hade jag antagligen inte reagerat som jag gjorde.
Och fyi, nej jag var inte onykter när jag kastade ut folket. Jag hade inte druckit en jävla droppe alkohol på hela kvällen.  
 
Och vi kan redan här och nu klargöra att det ALDRIG mer blir någon form av kalas där det inkluderar alkoholförtäring i detta hushåll innan folk förstår att dom är 30 och inte 15 och faktiskt lär sig att bete sig som vuxna människor. Punkt slut.
 
 
NOG med negativitet. Avslutningsvis bjussar jag på en bildbomb från halloween med bilder tagna innan det spårade ur. ;P  
 
Bullen vilar efter en stadig frukost. ;D
Johan monterar upp Gördis. Vårat senaste husdjurstillskott. ;D Hon överlevde dock inte över natten.. :( RIP Gördis....
Hugo fick också hjälpa till att pynta. ;D Självklart ska det vara en del med Alien tema.
Matdags efter en heldags pyntande...
..Bullen var dock fortfarande ganska mätt efter frukosten? xD
Jag gjorde "spöken" av smält choklad och marshmallows! x3
Johan som Deadpool! Coolaste outfitten ikväll.
Själv var jag Poison Ivy. ;D Kul fakta om dräkten; Johan hade i hemlighet köpt en maskeraddräkt till mig när jag var i Strängnäs eftersom han visste att jag inte hade varken råd eller tid att leta upp en. Vad han inte visste var att jag någon dag efter lönen trillat in också beställt en dräkt. Och guess what; vi beställde EXAKT samma dräkt, i EXAKT samma storlek, från EXAKT samma sida. xD Där det btw finns TUSENTALS dräkter att välja på! Haha. HUR stor är chansen!? Och då har jag aldrig ens nämnt att jag ville klä ut mig till Ivy.
DC <3 Marvel 
Larssons utklädnad. :D
Det konstaterades ganska fort att vissas dräkter var lite mer dryckesanpassade än andras. xD
Snacksbordet.
Isak som mumie och Hillhage som riddare. Ringbrynjan och svärdet är btw äkta och snortunga. :P Svärdes gömdes vääldigt snabbt av undertecknad för att undvika personskador.
Roark som basebollspelare och Aron som skelett
Larsson spelar skräckspel och hoppar nästan ur soffan hela tiden. xD
 
Jennie

Nämen fy satan så tråkigt att det spårade ur så då! Vad hände liksom?! Så jävla vilt till brukar det väl ändå inte gå?! Det är jätteotäckt att bli instängd på det där viset och ingen hör en, förstår paniken. Är fönstret spärrat så det inte går att öppna helt eller? Tänkte om du kunnat klättra ut där annars. NI får fylla upp hålet i golvet med genomskinligt lim eller nåt så kanske det inte syns så väl 😜 hålet i taket blir värre, men eventuell faktura på de där skadorna ska ju den som gjort dem betala tycker ju jag. Kompis eller ej, såna där gånger ska man inte vara snäll och bli lidande själv.

Svar: Jo, jag brukar få säga till på skarpen lite då och då tyvärr. Framförallt när det inte är andra tjejer med. Då blir det en lite "grabbigare" och tuffare stämning. Men just det här problemet med att folk inte är rädd om mina saker har jag haft problem med länge. Du kan ju fråga Emil vad som hände med min iPad och iPadfodralet när den var sprillans ny. ;P Nååågon spillde en halv flaska tequila rose på den. Sist höll Hillhage på att skruva bort lamporna på min sminkspegel. Som btw inte går att köpa nya utan man måste byta ut hela skenan alá 600 spän. Hej och hå. Och när jag sa till han om det gick han lös och lekte boxningssäck med kristallkronan istället! Och Aron har väll pajjat 3 köksstolar by now. Jag fattar verkligen inte varför dom ska vara så jävla ohyffsade när dom är här!

Nej ,jag hade kunnat ta mig ut genom fönstret. Men där och då tänkte jag inte så långt. Jag blev för förbannad :P

Smart, och så kanske man slipper göra illa sig och få stickor i fötterna när man går över den.
Ja, jag kommer helt klart att säga att dom att alla som var där är skyldiga att hjälpa till och betala om jag blir återbetalningsskyldig för ett golv. Johan gissar dock att anledningen att det öht blev ett hål är pga den tidigare vattenskadan, eftersom det finns flera liknande hål i golvet efter den. Som att trät blivit extra känsligt och lättare går sönder.
Sanna Siljeström

Jennie

Det ligger mycket i det där "där spriten går in går vettet ut", usch vad trist. Ja jag har ju läst att man inte kan byta enstaka lampa i de där speglarna, ganska dumt påhitt att tillverka dem så och det kan ju bli rätt dyrt då ja om nån ska försöka vara rolig på fyllan... ja men då borde ni ju kunna komma undan med golvet i alla fall tycker man, de borde ju fixat till det när det varit en vattenskada?! För sååå lätt förstör man ju inte ett golv. Var det ett svärd som åkte ner i det också eller? Kanske dags att förflytta festerna till nån av förstörarnas istället?

Svar: Ja, himla dumt. Fast jag tror att på dom större sminkspeglarna där det är inbyggt ljus så kan man byta lampa. Kaaanske skulle satsat på en sån istället. ;D
Ja, jag håller tummarna för det. För dom som bodde här innan hade gjort både 2 hål i golvet, fixat vattenskada och krossat en ruta. Och mig veterligen har dom inte fått betala tillbaka något. ;D Aja, jag får ta den fighten om 10 år när vi flyttar härifrån. För vi blir nog kvar i den här lägenheten tills familjen blir för stor, om det inte dyker upp något väääldigt ah-mazing till ett skapligt pris. Vilket jag har svårt att tro i den här byn. ;D
Alltså, jag har faktiskt ingen aning. Jag låg nog i sovrummet när det hände. Men jag gömde svärdet och det var inget hål där innan. Och det är för "stort" för att ha varit ett vasst svärd. Tror snarare att nån tappat något tungt och trubbigt. Iiiingen aning.
Jupp, det blir inga fler kalas här. ;D Eller, jo, kanske om det typ är ni två, vi två och Larsson och Sara. Men inte annars.
Sanna Siljeström

Jennie

HAha ja, parfester blir bra hädanefter xD och med ett stycke bäbis också så har vi säkrat att det blir lugnt. På förstörarfronten iaf. x)

Jennie

Btw så fick jag veta IGÅR att vi var bjudna på festen... när jag frågade herrn. Suck.

Svar: Men vafaaan. Då har ändå både Larsson OCH Johan sagt till! Och i bra tid innan dessutom. :P För Johan ville vara hundra på att ni inte blev bortglömda. T___T Enligt Johan hade Emil sagt nej på en gång.
Sanna Siljeström

Jennie

Jahapp, ja där ser man... ja han sa nej på en gång men han hade ju ändå kunnat nämnt det för mig tycker man. Sen så _är_ det ju svårt att veta om vi kan komma, beror ju lite på natten innan osv. men ett tvärnej var väl lite onödigt kan jag tycka, även om vi inte kan stanna hela natten. ;) meeen å andra sidan så hade jag nog inte varit så nöjd jag heller med urspårningen så det var kanske lika bra att jag inget visste. ;) Undrade lite när brodern skickade bild på bullen och skelettdelarna och tänkte "jaha ska dom ha fest", men jag hade ju inte hört nåt om npn sån så jag tänkte inte ner på det just då. Förrän du bloggade om det. ;)

Svar: Ja, vi antog ju att han gjorde det. Jag trodde faktiskt att Johan frågat dig och inte Emil eftersom jag sagt till att Emil inte alltid berättar för dig att ni blir bjudna. Jo, men det är klart. Så är det med småbarn. :) Vi tänkte att OM ni orkade så skulle det typ bara bli över middagen. Men eftersom Emil sa nej så skippade vi middagen och startade lite senare istället. Urspårningen hade ni nog sluppit om ni dykt upp. Det var först framåt 23 det gick utför. ;D Tror klockan var 2 på natten när jag kastade ut dom.
Sanna Siljeström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress