Ingen tid till annat

Lilleman har precis gått och  lagt sig efter en hektisk förmiddag på byn. Vi besökte lekplatsen, museet och fornminnesparken där det var hantverksdag. 

Men det är sååååååå sjukt jävla varmt. 😵 Och Alexanders humör var, antagligen av just den anledningen, ganska ostabilt. Nu hoppas jag verkligen han kan sova efter några timmars aktivering. Det är sjuttsingen så en annan hade behövt det också, meeeen en måste ju diska, tvätta, städa undan, förbereda för dagis och börja med maten. Jag har även en deadline på en Buzzadorkampanj med önskefoto som flåsar mig i nacken som jag VERKLIGEN skulle behöva fota. Ja, och så skriva det här blogginlägget förståss. 😅 Det är inte gjort på en kvart ska ni veta! Även fast det är tämligen innehållslöst.
 
Förra veckan jobbade jag varenda dag. Sju av sju dagar. Och det har varit såååå mycket folk på jobbet. Skitkul, verkligen! Men jag har varit helt SLUT när jag kommer hem. Och då ska det ätas, lekas med Alex, umgås med Johan å sen somnar jag ganska omgående efter att lilleman krockat kudden. 
Det är tur det bara är en kort period det är såhär hektiskt! För det är inte kul att inte ha tid för annat än nödvändigheter, måsten och jobb. En vill ju hinna ha lite kul däremellan också. :P 
 
Ute och springer av lite energi innan läggdags. Värmen har hållit i sig hela veckan, men vi har även fått lite efterlängtat regn! I skrivande stund är alla bränder häruppe under kontroll och eldningsförbudet har mildrats så att man får grilla på tomten igen. Även om jag personligen nog inte skulle våga.
Linnéa har fått en egen, mycket större, sandlåda. Så självklart är ju den MYCKET bättre än den vi har. xD
Den här tuffa koppen kom farbror Aron med till Alex i tvåårspresent. Inköpt på deras senaste festivalresa till Tjeckien. Så söt! :D
Ja, och eftersom det va lite knapert med bilder från förra veckan så slänger jag med några bilder från idag också. :) Här är från visiten nere på Risnäsets lekplats.
Och sen blev det, som sagt, fjällmuseet. Svalt å skönt!
Koncentrerad fiskare
När vi svalkat oss en stund inne, trotsade vi värmen igen (som visade 27 grader i skuggan btw) och gick ut i fornminnes för att kolla på slöjdarna som är där idag. :) 
Och på väg hem igen. Hann inte ta några bilder i parken eftersom lilleman ABSOLUT inte skulle sitta i vagnen utan springa runt i hela parken. ATT han orkar när det är så varmt!? Det borde uppfinnas småbarnsenergi i pillerformat för vuxna! Fyfan va mycket jag skulle få gjort om dagarna. xD