Om jetlag och ekorrhjul

Vakna, äta frukost, leka, busa, kolla på tv, städa, äta lunch, diska, leka, kolla på TV, laga middag, käka middag, natta barn, somna alldeles för tidigt. Å så repeat. Det är typ dagarna just nu. Ganska tråkiga, men det är nog bara jag som lider av det. 😉
 
Idag vaknade jag med migrän. Mycket oklart om det är på grund av ett par fuskdagar där jag bröt LCHFandet. Eller om det är jetlag. För tro mig, att ställa om klockan en hel timme när man har en minimänniska hemma som har ett ganska strikt mat- och sovschema är INTE KUL. 
Det var OMÖJLIGT att hålla honom vaken en extra timme igår, och självklart vaknade han en timme för tidigt idag. Och redan vid 10 började han tjata om pannkakor. (Vilket btw är det enda barnet äter just nu.) 😓
Gissar att det blir en tuff dag för pedagogerna på förskolan i morgon. 😅
 
Veckans "veckan i bilder" får inledas med den här. Vintern har kommit till Härjedalen, och det verkar vara för att stanna den här gången. Snorkallt, svinhalt och allmänt jävligt ute. Alex har TVÄRVÄGRAT gå ut ända sedan snön la sig i början av veckan. Lyckas jag mot förmodan tvinga på honom ytterkläderna så står han bara ute och vrålar om att få bli buren tills jag ger upp och går in igen. 😅 Bara 7-8 månader kvar tills eländet förvinner. 
En Harry. 😻
Alex har blivit frälst i sitt duplo! SÅ kul! 😍 Och helt plötsligt märkte vi att han faktiskt blivit riktigt duktig på att bygga själv. 
Årets pumpa. 😂 Som Alex blev MYCKET frälst i. 
Tyvärr blev pumpans liv kort. Inomhusboende och våldsamma bebiskramar var tydligen receptet på en snabbruttnande pumpa. 😅 Vi får nog göra en ny till helgen som kommer! 
Bygger klossar. 💖 
Alex  "ramlade"och "slog i" knät. Snurrade demonstrativt runt 3 varv på golvet och bad om ett plåster till låret för att huvudet gjorde ont. 😅 Sen gick han runt och haltade så fort han kom på att han hade plåster. Jag DOG, så jävla hysteriskt kul det var. 
Världens snällaste pappa/morfar Björn skämde bort oss med finmiddag i fredags. 😍 
NOM! Har inte ätit lövbiff på flera år! 😋
Efterätt blev det också. Johan och Alex delade på den här.
Och jag tog lite sån här. 😉 
😍
I lördags var det skoterns dag i byn. Så vi tog en liten tur och kollade runt. Inte mycket att se direkt, men vi köpte med oss en ny pepparkaksform i alla fall. 😉 Finns att köpa på hem&elbua i funäs om någon annan blev sugen.  
Och så avslutar vi med en bild på Alexander och hans nya bästis "Hätten" (Hästen). Han fick den av världens snällaste Birgitta Warensjö som gjort den alldeles själv! Nu har han den med sig överallt, och vi får nästan slåss med honom för att han ska lämna den när vi går ut eller när han går och sover för att den inte ska vara med då också. 😅