Så ytligt att jag nästan kräks på mig själv

Ni som behöver veta vet att jag inte är helt 100 just nu. Av diverse anledningar.  Petitesser egentligen, absolut inget allvarligt. Men många bäckar små..
Och som vanligt när jag känner mig lite nere gå jag gärna all-in i mina hobbys för att tänka på annat. När jag var yngre tecknade jag ofta under dessa perioder. Så här i äldre dagar lägger jag extra energi på ytligeheter. Så därav alla überytliga inlägg på bland annat mitt instagram. (som i skrivande stund ser ut att tillhöra en fullfjädrad makeupartist)  ;D
 
Men jag har fått mycket respons av alla ytlighetsinlägg! Och dessutom fått mycket beröm från flera oväntade håll! Kul! För jag vet att många tycker det är trist att jag bytte blyertspennan mot sminkpenslar och en del tycker att jag kastade bort min "talang". Men egentligen handlar det om att jag växte ifrån att måla på papper och finner samma glädje och utlopp för min kretivitet när jag leker med sminket. :) Och på det här sättet kan jag måla varje dag! Mot slutet när jag tecknade fann jag aldrig ro, mer än kanske en gång i månaden, att faktiskt sätta mig ner och teckna. Och oftast var pressen så stor att leverera att det ändå hamnade i sopkorgen. Så känner jag aldrig när jag målar med smink! För det är ju det jag gör. Jag målar och skapar. Fast i ansiktet istället för på en vit canvas =)
 
Och let´s be real, jag kan göra bra mycket mer av mina sminkkunskaper än mina tecknarkunskaper. För som tecknare var jag som bäst medioker. Inom smink är jag faktiskt ganska duktig. (med risk för att bli lynchad för att göra nått så osvenskt som att berömma mig själv)
Jag skulle verkligen vilja fota och redigera flera makeuplooks, men tidsbrist, dålig ekonomi och idétorka har satt lite stopp. Någon som har nått förslag på vad jag ska göra? Nån idé? =) Alla förslag välkomnas!
 
Och på tal om ytligheter, här kommer ett veckan (so far) i bilder. ;D Ber i förväg om ursäkt till alla manliga läsare. För den här bildbomben är så ytlig att jag nästan spyr över min egen ytlighetsfixering. ;D Men bara nästan.
 
När man försöker fota sminket och kameran är världssämst och vägrar ta upp några färger. >_< Här ovan sportar jag den guldiga lösskuggan vi fick i den senaste glossyboxen och den skitsnygga lila skuggan (#maneater) vi fick i boxen innan den från medusa´s make-up. Guld och lila komplimenterar varandra skitfint! Meeeen det syns ju knappast på fotot. T____T
Däremot syns trutvallat på fotona ovan bra. Både på dom och på selfiesarna lite längre ner använder jag GC "Buttercup". En ny nude-favorit! :)   
Blev förstås lite shopping, per usual i slutet av månaden. Hade några bonuscheckar och rabattkuponger från kicks att utnyttja.
MAC 242 shader brush. Tydligen ah-mazing och en måste-ha produkt. Och indeed. Den är awesome. Packar skugga superfint utan att fälla för mycket!
En concealer som varit överhypad i sminkvärlden ganska länge. Alla och deras mammor använder den. Har testat den två gånger och tycker väll den är okey. Men jag måste testa den mer innan jag kan ge den en rättvis review. Återkommer väll så småningom i en emties recension. Eller i en månadens favoriter. Who knows. ;D
Också en produkt jag önskat mig sedan urminnes tider. Tydligen en produkt man MÅSTE ha i sin sminksamling. Jag köpte den dock inte som settingspray, då den inte är anpassad för oljig hud. Jag köpte den främst för att spraya på penseln...
Och varför ska man spraya Fix+ på penseln undrar ni nu. Jo. Det här är anledningen. På bilden ovan har jag swatchat EXAKT SAMMA skugga (MAC Naked Lunch) med EXAKT SAMMA pensel (MAC 242) . Enda skillnaden är att på den högra swatchen så har jag sprayat penseln med Fix+. Nuff said. ;D
Kanske månadens tråkigaste köp. Jag har nämligen en exakt likadan kam innan. Eller hade i alla fall fram tills häromveckan.. Och sen la jag den på nått så pass awesome ställe i lägenheten att vi inte hittar igen den. Och eftersom det är min favvorborste har både jag och Johan, for realz, vänt upp och ner på heeela lägenheten. Allt från skoskåp till frys. Men den har uppenbarligen imploderat. Så jag beställde en ny. T___T
Den här beställningens prover. Min provlåda börjar btw bli överfull. x) Jag är nog sämst i världen på att använda prover.
SCORE! Vikten under 48 igen i morse! :D Hoppas inte morgondagens cheatday fuckar upp för mycket. ;)
Morgonrutinen. Youtube och smink. :3 Jag har fått frispel på alla mina singelskuggor som ligger överallt i gigantiska otympliga plastförpackningar. Så jag har beställt en sk "Z palette". Det vill säga en stor magnetisk ask man kan lägga singelskuggor i. Dock måste dom tas ur plastförpackningarna. Så jag har setat och råpluggar "depotting" som det så fint kallas. För det är inte det enklaste att få ur dom ur askarna utan att förstöra skuggorna. Som btw kostar en förmögenhet styck, så jag blir ganska ledsen i ögat om jag förstör dom. >_<   
Dagens Make. Har använt skuggorna som syns på bilden innan. ;D Och nej, ni är inte knäppa. Jag HAR olika hudtoner på ALLA bilder. Det är sånt som händer när man BUSar. ;D Jag är J-lo ena dagen och sen snövit två dagar senare. ;) Jag är dock PROFFS på att mixa foundations till rätt färg vid det här laget. ;)
Och så, nästan avslutningsvis, en bild på en sexig Giffel. För att jämna upp för alla ytligheter. x)
 
 

OT; Jag har, once again, gått lös i html-koderna på bloggen och gjort massa ändringar;
 
-GILLAKNAPP finns nu till alla inlägg, både på bloggen och i mobilversionen. 
 
-KOMMENTARSKNAPPEN har bytts ut.  
 
-ALLA INLÄGG sorterade i månadsarkivet syns igen! Jag hade helt missat att blogg.se blockerat "tidigare inlägg" i arkivmallen. Så väljer ni månad syns nu ALLA inlägg publicerade den månaden istället för bara dom tre sista. Dock var det enda sättet att gå runt blockeringen att lägga in nått som heter "infinite scroll". Vilket betyder att alla inlägg laddas på samma sida. Så det kaaaan bli tungt att ladda för vissa datorer. Men jag har testat på 4 olika, samt på paddan, och det fungerade utan problem.  
 
-EN FLIK i dropdownmenyn har tagits bort. Jag gissar att ingen kommer att märka att den försvunnit och ingen kommer att komma ihåg vad det faktiskt var för flik. ;)
 
Det kan hända att ni måste uppdatera sidan för att ändringarna ska synas. Och hojta gärna till om ni ser nått som ser knas ut. Det finns alltid en risk att man missar ett snedstreck nånstans i kodmallarna och det ser helt knas ut. ;D
6