Om första veckan som hemmafru

Fredag, och sista dagen på första veckan som hemmafru. ;)
Det har varit ganska... tråkigt. Om jag ska vara ärlig. Alex är inte mycket till sällskap än och dessutom så sover han större delen av tiden. xD Det känns som att det tar en evighet innan Johan äntligen kommer hem.
 
Nåväl, med tanke på hur fort Alex utvecklas så lär jag ha händerna fulla om en väldigt snar framtid. ;) 
 
I brist på något vettigt att göra medans Alex sover, eller något kul att kåsera om här, så bjussar jag på den här "arbetsveckan" i bilder;
 
I slutet av förra veckan slutade plötsligt min bröstpump att fungera. Jag skrev ett irriterat inlägg på MAMs facebooksida och ifrågasatte om en snordyr pump som knappt använts i 5 veckor verkligen inte ska hålla bättre. Som "tack" för att jag hörde av mig skickade dom reservdelar till pumpen, och så fick jag en amningsnapp som kompensation.
Under tiden jag väntade på reservdelar så lyckades jag som tur var, redan samma kväll min gick sönder, hitta en pump att låna via en köp och sälj sida på facebook! <3 Thank you lord för snälla människor!
Creds till MAM för bra och snabb service! Trots min irriterade underton i facebookinlägget så fick jag svar efter bara någon timme och produkterna skickades samma dag. :)  
Snygg stil xD
Efter många tappra (misslyckade) försök med nackträning i magläge så lyckades Alex helt plötsligt hålla huvudet uppe i onsdags kväll! :D Länge och stadigt dessutom! <3 Mammas stora starka kille!
Våran grill hamnade i bråk med våran cykel och förlorade alla benen i veckan. xD Så igår invigde vi nya grillen! :)
Gårdagens solnedgång! Alla bilder är OREDIGERADE! Jag har bara ökat skärpan lite och minskat storleken. Fantastikst va!? :D Man kunde verkligen se hur hela himlen skiftade färg ju mer solen gick ner. :D Hela lägenheten var rosa! <3
Och så avslutningsvis några bilder på dagens sminkning. Testade ögonskuggan, läppstiftet och bryngelen från månadens glossybox. :D
Läppstiftet var jag lite väl snabb att döma efter första försöket. Och med lite förarbete och ett tjockare lager kändes den inte alls uttorkande! 
Bryngelen från benefit var dabombdotcom.
Ögonskuggan däremot är jag inte stormförtjust i. Dels är jag inget fan av kalla färger på migsjälv. Och sen tyckte jag inte att pigmenteringen på ögat var lika bra som när jag swatchade den på handen. Trots att jag använde primer och testade först med en torr pensel, och sedan med MAC Fix+. Meeen man ska inte döma en produkt på första försöket. ;D Något läppstiftet är ett klockrent exempel på varför.  
2