Sanna Siljeström

När våren kom till byn?
Och så har ytterligare två veckor bokstavligen RUSAT förbi och mars börjar sakta men säkert lida mot sitt slut.
 
Vi har haft ett par kämpiga veckor. Och det är svårt för mig att dela med mig om varför eftersom jag inte riktigt själv VET hur mycket jag vill/borde dela med mig av. 
Men jag kan ju berätta att vi blivit korttidspermitterade på jobbet, igen. Vilket betyder att jag kommer att bli järalös lite tidigare än vanligt och gå på ofrivillig långtidsledighet innan april är slut. Inte världens undergång, det blir bara liiite mindre pengar i plånboken. Och jag kommer att börja jobba som vanligt igen (peppar peppar) runt midsommar. 😊
 
Sen har vi påbörjat en process med att utreda Lilleman för en misstänkt neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Det är här det blir knivigt, för å ena sidan VILL jag dela med mig av det. För när jag delar med mig får jag mycket hjälp och tips av andra. 

Men så hör jag den där kloka (?) rösten i bakhuvudet som påminner mig om att det kanske inte är bra för Alexander att jag delar med mig av för mycket, för det är på ett ganska personligt plan. 
Vad tycker ni? Jag står i valet och kvalet. Dela med eller inte dela med? 
Fram tills nu har jag nog inte nämnt våra misstankar en enda gång, trots att vi förstått det redan sen han var pytte-pytte liten. 
 
Vi går vidare med den vanliga bildsammanfattningen på veckorna som gått, så får se hur mycket jag delar med mig av i framtiden. 
 
Jag och min lilla spillevink. ❤
 
"Pappa, kan du snälla hämta din halloweenmask så jag kan vara lika läskig som mamma." 
😶😑😶
 
Solen kom och vårvärmen med den. Det var tur att vi klämde in tre stycken skoterutflykter på kort tid, för i skrivande stund går det inte längre att åka skoter från oss... 😭 Alltså, vårvinter och sol i all ära. Men att snön försvann redan nu var lite i tidigaste laget... 😣
 
Alex och Giffel har morgongos. 😍❤
 
Här hade snön inte försvunnit än. Alltså ni förstår inte höjden på den där snöhögen! Och idag är den helt borta! 💁🏼‍♀️😅
 
Jobbet. 
 
"Men shoppar du aldrig ytligheter längre Sanna?!" 
Joooodå. Men med sjukdommar, utredningar, dödsfall, bilkrångel och lite mindre pengar på kontot än jag hade behövt så blir det inte lika mycket, och jag glömmer oftast bort att fota/visa upp. Så här är dom senaste veckornas köp.  💁🏼‍♀️ Inget jättespännande. Eller ja, jag vaknade flera nätter av att bägge mina händer var HELT bortdomnade och fick akutköpa handledsskydd för att jag inte orkade besöka en läkarstation. Det var ju lite spännande. Typ.  🤷🏼‍♀️😅🙈 Nu är det bättre igen som tur är. Sjukt vidrigt. 
 
Ylva var här och blev klippt. (Och Emil nån dag innan kom jag på..🤔 Har väl jag gått och blivit hobbyfrisör på äldre dar 😂✂💇🏼‍♀️ ) Men hur som helst, tog inga kort på nån av dom. Men Ylva kom med en stor väska till Alex full med massa halloweengrejer. Och här sitter han och pysslar lite med dom. 
Klistermärken var en bra grej! Krävs inte så mycket jobb så frustrationsnivån blir låg. 👌🏼👍
 
På tal om pyssel, dom här hade Alex gjort på dagis. 😍❤
 
Förra helgen var Emil och Linnéa här och lekte i kortare omgångar. Alex hade en riktigt jobbig helg med många utbrott. Och när både jag, Johan och Alex var helt SLUT på både tålamod och energi kom dom och bjöd oss på Munkar. 🍩😭❤❤ Så fint gjort!  
 
Några foton från torsdagens parkstängning. Marken genom byn var nästan helt fri redan då. Solen värmer helt FANTASTISKT. ❤🌞
 
Speaking of i torsdags, det var ju våffeldagen! 🧇🤤 Klart vi käkade våffla. Med Myrbärssylt och grädde, såklart! 
 
Ja, alltså jag VET vad ni tänker, eftersom det tydligen blivit ett vandrande skämt i byn hur ofta vi är där. Men NEJ vi firade inte våffeldagen på Go Bua. 😂🙈 Det hann stänga innan jag slutat för dagen.. 😏
 
I lördags efter jag slutat jobba blev det en halvspontan grillning med grannarna. 🥂
 
Lite påskpyssel i väntan på att alla andra skulle sluta jobba och komma över. 😍🖌
 
Alex med en av sina favoriter, Farbror Hillhage. ❤😍
 
Blev inte mycket mer foton än såhär från grillningen, tyvärr. Men det var sjukt trevligt! Och välbehövligt för Tant att slippa tänka på alla måsten och jobbigheter i några timmar. 🙌🏼❤
 
Morgonen efter blev det en sväng till Go Bua.🙈 
 
Alex körde på sin favorit, "Chokladbomb". Och en stor Chokladmilkshake till. 🍦🍫
 
Jag och johan testade dom två senaste nyheterna; "En skum höna" - Passionssorbet, mjukglass, kolasås och en marshmallowshöna. Och "Ballerina" - ekologisk moccaglass, mjukglass, ballerinatopping och en ballerinakaka. 
Sjukt goda, bägge två!  🤤🤤
 
😍
 
Långpromenad hem. ❤
 
Solen framme och gjorde oss sällskap på promenaden. 🌞
 
Vi kikade så prästgårdsstenen stod kvar. 😂😍 Ni som hängt med ett tag vet att Lilleman är VÄLDIGT faschinerad av just den stenen och dess historia. 
 
Det var lungt på Byn på första gången på länge så Alex fick följa med sin pappa in på Konsum och handla. (Jag väntade utanför).  Med sig ut hade han en liten påskkyckling som han hade valt som påskpynt. Den ska tydligen heta "Kyckling-kebab"...   😶😅
 
Snöfritt genom byn. 
 
Och så avslutar vi med bildbevis när vi jinxar fram vinter igen. (Johan och Alex kör iväg skotern och pulkan till parkeringen och ställde av dom för säsongen.😅)