Om pussmunnar, strejkande batterier och fantastiska solnedgångar

Det har varit en fantastisk vecka! :) För alla utom min plånbok. ;D
Mitt bilbatteri har varit trasigt i en evighet men eftersom jag är snål som tusan vägrade jag in i det sista att köpa ett nytt, utan laddade helt enkelt upp det när vi skulle någonstans. Vilket sugit pung eftersom man måste planera allt ett dygn i förväg för att det skulle laddas upp. Well, plötsligt tog det bara en halvtimme att ladda det fullt, och det krävs ju inte en raketforskare för att förstå att det batteriet var ganska jätte kört. Så det var bara att bita i det sura äpplet och köpa ett nytt.
 
Något annat som strejkat länge, över ett år faktiskt, som jag också vägrat laga eller köpa en ny är min telefon. Hittils har det bara varit irriterande mjukvarufel som jag kunnat ignorera. Määään nu så gick laddningsingången sönder så den vägrar ladda. Eller den laddar 4 min, kopplar ifrån ,laddar en minut, kopplar ifrån osv osv. Så det är disco i sovrummet när den laddar och efter 12 timmars laddning har den bara laddats 50-75%. Johan letade fram sin gamla telefon av samma modell så jag kunde ladda batteriet i den och sedan sätta iden i min telefon när den är färdigladdad. Yeah, 2 dagar tog det innan jag lessnade på den lösningen och surläppade mig till närmaste dator och beställde en ny.
Nåväl, min gamla Samsung galaxy s4 har jobbat hårt och hållit bra mycket längre än telefoner brukar. Så prylnörden i mig skulle ljuga om jag inte skrev att jag faktiskt är en aningens exalterad över att få byta ut den till en nyare modell. ;) Med en fungerande kamera dessutom! Fantastiskt!
 
.
På måndag väntar vi en gigantisk leverans från IKEA med ett nästan helt nytt sovrum till oss vuxna. (På tal om min stackars plånbok) Så jag gissar att jag inte kommer att ha tid att sitta vi datorn då. Utan jag passar på att bjussa på veckans bildbomb idag istället. :)
En bildbomb som består av selfies, solnedgångar och pussmunnar! xD Haha, det är sååå kul, för Alex har sedan början av veckan börjat göra duckface när det inte går som han vill. Vi har ingen aning om varför eller vart han fått det ifrån. Det bara hände och har fortsatt hända hela veckan. Slänger även upp ett kort klipp när han gör så. :)   
 
Gosmos med Harry i sängen efter en tupplur. Därav dom snygga sovmärkena i Alex panna. xD  
Vi har haft helt fantastiska solnedgångar även den här veckan! Man får värsta vårfeelingsen!  
Alex sportar sina nya brillor som vi köpte på konsum. Sååå cool! Och på den nedre bilden ser ni den första pussmunnen fångad på bild. xD
När man har ätit färdigt och vill gå ner och leka så kommer anknäbben fram. Eller när mamma och pappa försöker mata och man hellre vill äta själv. xD Middagarna är alltså väldigt pussmunsrika. ;D  
Jag har vaknat tidigt och inte kunnat somna om några dagar den här veckan så jag har passat på att rota runt i min nära på bortglömda sminksamling.
En fixad Sanna är så ovanligt att en selfie är obligatoriskt. ;D
Hopp i hoppgungan och en till pussmun. xD Som sagt, många pussmunnar i det här inlägget.
Gröt är äckligt. Pussmun på det. xD
Medans Alex sitter och pussmunnar sig igenom frukosten inspekterar jag mina nya lösfransar som jag råkade beställa i veckan. Jag är väldigt dålig på att använda lösfransar till vardags eftersom jag inte hittat några som känns tillräckligt naturliga. Men jag hoppas att dom här baby wispies ska funka! :)
Alltså, alla dessa miner! xD
Busar med Giffel. Giffel är halvnöjd. xD Och det var nog strax efter den här bilden togs som Alex faktiskt blev riven första gången. ;) Han klarade sig länge trots att han är så våldsam med djuren ibland. Och nej, jag blir inte sur på katten och jag tycker inte synd om Alex. Självklart måste dom få säga ifrån! Och Alex måste ju lära sig att djuren inte är leksaker.
Samma solnedgång, nån minut mellan varje bild! <3
Ännu en morgon då jag unnade mig lite tid i sminkstolen medans lilleman tog sovmorgon. :) Anledningen att jag har glasögon på alla bilder är för att linslagret börjat tryta och jag sparar sista paren till jag ska börja jobba. Det är INTE billigt att vara halvblind och använda linser. T_T
Fler pussmunnar och den utlovade filmen.
Alex behövde en ny kopp som han kan dricka ur själv då dom vi redan hade inte dög av diverse anledningar. Så vi beställde en ny från apotea. :) Och när jag klickade mig runt där så såg jag att dom hade massa barnmat och så också så jag klickade hem några sorter som jag inte sett här så Alex skulle få testa. (Fast jag såg att den tropiska varianten fanns på konsum häromdagen, så jag gissar att dom byter ut sina sorter lite då och då)
Den nya koppen gick hem direkt! :D Sååå kul att se honom testa att dricka själv! Han är sååå duktig!
Plockade fram bärselen för första gången på en evighet för att testa om Alex fortfarande passade. Och det gjorde han. Nån vecka till iaf. xD Men SATAN va tungt det var mot sist. O_O  
Bara så alla hemmamammor (eller pappor) inte ska känna sig pressade av att se mig sminkad på alla bilder, vill jag bara dela med mig av the naked truth. Såhär osnygg är jag 98% av min tid som mammaledig. Myskläder som är täckta av allt från mat till bebisspya. Otvättat, ostylat och slarvigt uppsatt hår (som skulle behöva en omgång färg i rötterna). Och inte en tillstymmelse av smink. Faktum är att jag oftast inte ens orkar tvätta ansiktet varken morgon eller kväll.
Igår var vi hos Alex farmor och farfar, och farfar hade letat fram Johans gamla bilbana. Så vi tog hem den och testade och den fungerade delvis iaf! ;D En bil och en dosa fungerade, och det kommer man ganska långt med.
Alex fångade bilarna i farten. xD
Klåfingrar <3
Det var inte bara Alex som tyckte det var spännande. ;D
xD