Månadens Favoriter: AUGUSTI 2014

Beautyblender:
Det kan kännas avskräckande att köpa en makeup-svamp för trehundra svenska riksdaler. But trust me, den här chockrosa lilla rackaren är värd vartenda litet öre! Den är lättanvänd, ger en photoshoppad finish och det bästa av allt; foundationen sitter betydligt bättre än vanligtvis.
Jag kommer aldrig mer använda en foundationpensel igen om jag inte måste!

KICKS Colour ID:
När jag var inne och fönstershoppade på kiks.se för någon vecka sedan såg jag att de lagt till en liten kod bredvid alla foundations. Efter en kort efterforskning visade det sig att det var deras nya Colour ID system som jag stött på. Ett system som går ut på att man besöker en kicks butik och får hjälp av personalen att mäta ut sin exakta hudton och därefter får man en personlig färgkod som man kan använda för att hitta rätt i foundationdjungeln.
Jag, som inte har tillgång till någon kicksbutik, kopierade koden på den foundation jag vanligen använder och kunde genom den hitta en hel bunt nya foundations som passade mig!

Anastasias contour kit:
Lättarbetade färger som ger ett naturligt slutresultat. Och trots att sommarbrännan är ett minne blott och jag är tillbaka på min gamla vanliga porslinsvita hy så funkar färgerna ändå kanon. Både dom ljusa och de mörka!
Nu håller vi tummar och tår att färgerna kommer att börja säljas separat för refill även i sverige. För jag kommer då inte att betala 600 kronor varje gång min favoritfärg tar slut för att köpa en helt ny palett. Nån måtta får det vara! ;)

Sigma Cosmetics F05 - Small Contour Brush:
Jag är, som ni kanske förstått, ett stort fan av contouring. Jag har nog vid det här laget bemästrat de flesta tekniker, men fram tills för några veckor sedan har jag hållit mig ifrån puder. Med anledning att jag tycker det är nästintill OMÖJLIGT att blanda ut det snyggt. Jag kan stå och blanda i, vad som känns som, oändlighet och ändå inte få ett naturligt resultat.
Men så blev jag rekomenderad att testa den här borsten från Sigma, och satan i gatan vad bra den är!
Jag behöver knappt anstränga mig för resutltatet ska bli lyckat!

L'Oréal Paris Color Riche Omble Quads:
Jag äger i skrivande stund tre olika varianter av dessa minipaletter från L'Oréal och jag har köpt nya ett flertal gånger då dom gamla tagit slut. Helt klart en underskattad budgetpalett som har bra, pigmentrika, färger som sitter på plats hela dagen. Nr E1 Beige Trench (syns längst fram på bilden längst ner) använder jag i stort sett varje dag till min vardagsmakeup och jag är snart inne på min fjärde dosa av den. Och det kommer nog bli måååånga många fler. ;D

4