En produktiv Lördag

Men hjälp vilken lååång och fruktansvärt seg vecka det varit.
Skolorna har börjat och det är för tidigt för tanterna att komma upp och plocka svamp, vilket resulterar i vad som kallas "Mellansäsong". Mellansäsong är fornnordiska och betyder "Veckor där Sanna inte har ett jävla skit att göra på jobbet". 

Det enda vettiga som hänt på hela veckan, bortsett från att jag ÄNTLIGEN kan använda linser och smink igen, har varit ett par långa samtal med personalansvarig och chefen på jobbet om min fortsatta anställning. För som det ser ut nu går min anställning ut i december och det finns en ganska stor risk att jag helt plötsligt blir utan jobb. 
Och det är FRUKTANSVÄRT jobbigt och enerverande att inte veta om man får vara kvar eller inte. 
Men som det ser ut nu kan jag inte göra något mer än att vänta och hålla tummarna tills i slutet av nästa månad då allt blir 100% bestämt. Håll tummarna för min skull! 

Men nog om det! Idag har vi varit... Eller rättare sagt "Johan varit" produktiv. Själv har jag mest kollat på. xD Först for vi till Ruvallen där han hjälpte sin far med att ta ner några björkar på tomten medans jag och svärmor satt inne i stugan och myste med missarna. Och sen for vi vidare och hjälpte alla att flytta.
Hahaha, ja "alla". För jag tror minsann hela Funäs valde att flytta samtidigt. Emil och svägerskan Jennie har packat och flyttat ut i en skitfin lägenhet borta på Ljusnedal. Så Emil tömmer sin lägenhet här nere på gården.
Sen i våran gamla lägenhet under oss ska en annan kompis flytta in. Och jaaa, Och så vidare och så vidare.

Och fy TUSAN vad jag är avundsjuk över alla som flyttar! Jag älskar det här lägenheten, men den är på tok för liten för oss. Vi behöver minst ett rum till. Helst två! Optimalt hade ju varit tre så jag får ett rum till allt jävla smink och alla kläder också. xD
 
Foton från trädfällningen ute i Ruvallen. Bubblorna ni ser på några av fotona är supercoola svårspräckta såpbubblor för katter. Dom svävar mycket längre än vanliga bubblor och dessutom spricker dom inte när dom nuddar något! :D Ska tydligen finnas med kattmyntedoft också! Måste nästan införskaffas här hemma. :)