BUZZADOR: Önskefoto - fotobok


"Önskefoto grundades i Sölvesborg 1974 och är ett av Sveriges äldsta fotoproduktsföretag. De är idag specialiserade på fotoböcker, väggdekorationer, kort, framkallningar och kalendrar. Hos Önskefoto är det snabbt och enkelt att samla och föreviga dina finaste stunder som fina fotoprodukter.

Önskefoto - Fotobok
 
I sammarbete med Buzzador och Önskefoto har jag fått testa att göra en fotobok. 
Vill du också göra en fotobok? Koden: BUZZ40 ger dig 40% rabatt hos önskefoto!
Länk: www.onskefoto.se/fotobok40 (giltig t.om 31 Augusti 2018)
 
 
EGNA TANKAR:
 
Jag blev såååå glad att jag fick den här chansen att göra en fotobok. Jag har planerat att göra en med bilder från BB ända sedan Alex föddes för två år seda, men det har aldrig blivit av. 
 
Man kan välja att göra fotoboken direkt på hemsidan, via ett program man installerar på datorn eller med en app. Jag testade först att göra den direkt på hemsidan, men jag hade svårt att hitta alla finesser jag önskade (fylla på boken med bilder automatiskt t.ex) och saknade någon riktig "how to" sida när jag inte hittade det jag ville ha. Så jag installerade programmet på datorn i stället. 
 
Det var lite pilligt först, men över lag var det ett väldigt enkelt program som, för mig, var lättförstått och gick snabbt att lära sig.  
 
Boken i sig blev över förväntan! Jag blev supernöjd!
Ska jag vara supermegapetig så tycker jag att bilderna blev en aningens gryniga. Men det är inget man tänker på när man ser på helheten.
Leveransen var dessutom oväntat snabb, trots att jag bor norr om dalälven. ;)

Skulle jag få för mig att göra en till fotobok i framtiden, eller någon annan fotoprodukt för den delen, kommer jag helt klart att använda mig av önskefoto igen. 
 
BETYG: (4/5) 
- Superfin fotobok, trots gryniga bilder