Sanna Siljeström

BUZZADOR: Lust och Energi Kosttillskott

"Ett kosttillskott speciellt framtagen för mäns och kvinnors hälsa och välbefinnande. För mer lust och energi i vardagen. - Länge leve lusten!"

Lust & Energi Kosttillskott från RFSU
 
"Trötthet och stress är den vanligaste orsaken till minskad lust i vardagen. Kosttillskott kan vara ett sätt att hitta orken, lusten och glädjen till sex igen. Lust & Energi innehåller främst aminosyrorna L-arginin och L-citrullin som ökar blodgenomströmningen i kroppen och i de erogena zonerna och även andra viktiga vitaminer och mineraler. Innehållet är speciellt anpassad till mäns och kvinnors olika fysiska behov för hälsa och välbefinnande. Klicka här för att läsa mer om Lust & Energi!"
 
 
EGNA TANKAR:
"Åh herre gud kvinna, sitter du på riktigt och bloggar helt öppet om viagraliknande sexpiller?!" - tänker ni nu förstås medans ni vrider er lite generat i stolen men inte kan låta bli att sluta läsa.
Men neeej. Riktigt så vågat är inte det här inlägget, även fast jag inte skulle ha nått emot att skriva om ett sånt piller heller. Jag har inga problem att prata om sånt som får andra att dö av pinsamhetsdöden....
 
Men tillbaka till ämnet. Jag har som buzzador, tillsammans med min partner, fått testa kosttilskottet "Lust och Energi" från RFSU. 
Man tar tre groteskt stora tabletter en gång per dag, och jag har i skrivande stund ätit dom i tre veckor. Redan efter andra veckan kände jag skillnad!  
 
För mig håller tabletten helt klart vad dom lovar, jag känner mig mycket piggare och gladare. Och ja, lusten har ökat markant. ;) Jag skulle vilja säga att den rättar till i stort sett alla problem jag haft med mina p-piller. Och dom har varit många. Har ni som ätit p-piller någonsin öppnat den där bibeltjocka pamfletten med listan över biverkningar? Well, lets just say att jag nog kan bocka av minst 85% av allt som står listat där. Men i skrivande stund känns det nästan som att jag inte ens äter p-piller. Och det är en sån jävla lättnad!
 
Mannens betyg är inte fullt lika högt. Han hade ett helvete varje dag att få ner tabletterna (själv svalde jag alla på en gång ;)) och försökte han dela på dom tyckte han att dom blev vassa och fastnade på vägen ner.  
Men även han märker skillnad av tabletterna och han tycker framförallt att han känner sig piggare. Och när jag frågade om han skulle köpa dom igen blev svaret ja.
 
Men, på tal om att köpa dom igen.... Här kommer det för mig största minuset: priset.
En burk kostar ca 299:- (!) Vilket jag personligen tycker är skitdyrt för en burk som bara håller i en månad.
Men är dom värda det... Ja! För mig är dom värda 300 kronor i månaden.
 
 
BETYG: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
- Ett kosttillskott väl värd sin dyra prislapp! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress