Om helgens händelser

Idag har varit en innedag. Regn, blåst och stormvarning satte stopp för allt vad utomhuset innebär.
Och jag måste medge att det kändes jobbigt att inte komma ut på dagens promenad. Yeah, I know. #sakersomingennågonsintroddeskullekommaurSannasmun ;)
 
Jag bjöd ju på veckans bilder redan i Fredags, men helgen bjöd på lek, bus, mys, promenader, flytthjälp, grillning och spelkväll. Så jag har faktiskt lite bilder att bjussa på idag också. :)
 
 
Alltså, den här ungen! <3 
Ute på upptäcktsfärd runt lägenhetsområdet. Dom har tyvärr tagit bort hästarna som var precis utanför lägenheten, men som tur är så är det inte många meter att gå till nästa hage.
"Voff, voff!" Ropar Alex glatt varje gång han ser en häst.... Eller ett får... Eller något som går på fyra ben som inte är en katt. xD 
Vi upptäckte att Alex tycker löv är supervidrigt i helgen. xD Han tyckte INTE det var kul att leka i dom, och fastnade dom på vantarna fick han typ panik. xD Hahaha! 
Tips till småbarnsföräldrar, hittade dom här på Coop i funäs! Alex ÄLSKAR dom. 
I lördags blev Johan borta större delen av för och eftermiddagen för att hjälpa en nära vän att flytta in i en lägenhet i grannhuset. Sen när allt var flyttat och klart blev det grillning hemma hos oss. :) 
Alex springer runt och leker av sig lite innan middagen. 
Tiger ville också vara med och leka. 
Flyttkillarna. :) 
Alex med en av sina favvofarbröder- Hillhage. <3 
I söndags fick jag sällskap på min dagliga långpromenad av Johan. När vi gick förbi museet passade vi på att tjuvkika på den nya kåtan som nyligen satts upp. 
Hela familjen flum. Alex ser lika nöjd ut som vanligt. xD 
Och som vanligt stannade vi till i lekparken innan vi begav oss hemöver igen. <3 
 
 

fitnessgothenburg.blogg.se

Vilka härliga bilder & vilken underbart söt son du har!

Svar: Tack snälla du! 😍💖
Sanna Siljeström

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback