BUZZADOR: Kelda® Pastasås med smak av Portabellosvamp & ost

 

"MIDDAG PÅ EN KVART!
 
För varje skål med pasta finns en härlig pastasås. Keldas pastasåser går utmärkt att värma upp och blanda ner i kokt pasta, men du kan också testa dig fram med olika kryddor och tillbehör. På bara en kvart har du en värmande god middag som är färdig att servera."
 
 
Jag medverkar i en Buzzadorkampanj och har fått testa Kelda® Pastasås med smak av Portabellosvamp & ost - det allra senaste tillskottet i pastasås- familjen! 
Såsen var överraskande god och krämig och har en väldigt tydlig svampsmak.
Inte helt förvånande, eftersom vi äter Keldas pastasåser lite då och då, gick den hem hos oss vuxna!
Minstingen Alexander (15 månader) tyckte däremot inte den var någon höjdare, vilket jag gissar är för att den smakar lite mer än tidigare pastasåser gjort och kunde nog, för hans känsliga smakpalett, anses vara lite stark. (Vilket vi föräldrar däremot uppskattade)
 
Det var inte bara smaken som var bra, Keldas pastasåser får även tummen upp för sin enkelhet! Det tar inte längre tid än det tar att koka pastan. Värm bara såsen och blanda ihop med den med den kokta pastan. sen är det klart! :D Man kan även testa sig fram med olika kryddor och tillbehör. Vi valde till exempel att blanda i babyspenat i såsen och smörsteka halloumi som tillbehör- vilket jag rekommenderar starkt att ni testar! Det blev supergott!
 

MITT BETYG: (4/5)
- Kommer att köpas fler gånger!
 

Pssst! Bor du i Funäsdalsområdet och är sugen på att testa Kelda® Pastasås med smak av Portabellosvamp & ost så borde det finnas några såser kvar på ICA supermarket i Funäsdalen!
Personalen där var nämligen fantastiskt snälla och hjälpte mig ta in produkten, trots både platsbrist och lågsäsong!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback