Om en framflyttad födelsedag och veckan i bilder

Idag är Johans sista dag på jobbet innan han får semester! :D Jeeey!
Det ska bli kul att ha honom hemma i några veckor. <3 Det är ganska ensamt att vara mammaledig medans han är på jobbet. Framförallt nu när alla jobbar och kyrkis har slutat för säsongen. :P 
 
Idag är det dessutom exakt ett år sedan vi åkte in för igångsättning i Östersund. Och runt den här tiden borde jag fått min andra dos Cytotec om jag inte minns fel. Jag fick bara två doser den dagen eftersom det visade sig att medicinen var en aningens FÖR effektiv. x)
Trots det skulle det dröja ända tills den 9e juli innan den envisaste lilla människan i världen behagade titta ut. 17 dagar över tiden. ;) Så först på söndag fyller Alexander ett år. <3
 
Firandet får dock vänta tills nästa helg, för nu i helgen är det dels Bruksdagarna och dessutom var typ ALLA upptagna. Så det klickade helt enkelt bättre att skjuta upp hans födesedag till nästa lördag. ;) Så han får alla sina paket och sin tårta då istället för nu i helgen. 
Något säger mig att han knappast lider av det. ;D Om några år däremot, då gissar jag att det skulle bli en helt annan visa om man försöker sig på något dylikt. xD  
 
Anyway, eftersom det antagligen blir en hel drös med bilder från bruksdagarna att bjuda på i helgen, så tänkte jag passa på att avsluta det här inlägget med att tömma det som fanns på kameran just nu från veckan som gått: 
 
En bestämd liten mellisätare. xD 
Den här veckan har vädret faktiskt varit hel ok! Det har blåst en held del dock. Men ändå hyffsat nog att gå lite längre promenader. :) 
I onsdags var det premiär för marknaderna här i byn, varje onsdag under sommrarna är det alltid marknad i Funäsdalen och har varit det i en herrans massa år. :)  
Haha, snygging. Äter pannkaka med grädde och sylt. <3 
I onsdags kväll for Johan iväg till bruksområdet i Ljusnedal för att förbereda tjärdalen inför helgens bruksdagar. Och efter Alex kvällslur så for vi också dit för att titta på. 
Spännande att titta på stora traktorn med pappa! 
Ljusnedals kyrka. 
Funäsdalsberget sett från ICA-parkeringen. 
Lilla herr "titta titta!" 
Från gårdagens promenad. En hel timme var vi ute och gick. Och det var SÅ skönt! <3 
Såhär pigg och glá var Alex när vi äntligen kom hem. Och är typ varje gång efter vi varit ute och gått. Han har fått någon jävla fix idé att han INTE ska sova i vagnen. xD
På kvällen när solen inte är lika aggressiv så gick vi ut och spelade lite fotboll, tittade på saker och grävde i sandlådan. 
Putläpp!
Snyggaste sittstilen. xD <3 
Och så en bild från dagens vandring genom byn. :) Det blåste en hel del även idag, men solen värmde som tusan. Promenaden avslutades hemma hos min faster Ylva och Tage där Alex lekte en stund på gräset innan tröttman blev för påtaglig och vi var tvugna att gå vidare hemmåt. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback