Ettårskalas

Vilken dag det blev igår! <3
Vi hade "öppet hus" från klockan 13.00 och gästerna avlöste varandra så pass bra att det nästan kändes som att dom pratat ihop sig innan för att det inte skulle bli för mycket folk samtidigt i lägenheten. Totalt vart det 18 gäster, så 21 med oss inräknat. Tror vi som flest varit 12 samtidigt hos oss. Och DÅ var det trångt. Det hade m.a.o blivit ganska jävla skittrångt om alla kom samtidigt. xD 
 
Alex blåser ballong.
Johan hänger upp ballonger i taket. :)
Bordsdekoration
Jag köpte alla dekorationer, ballonger, serpentiner, ballongpinnar, servetter osv. på Myperfectday.se. Superbra sida om man ska ha kalas! :D Rekommenderas starkt!
Mammas lilla prins <3
Med farfar Widar. <3
Inspekterar pakethögen.
Öppnar paketet ifrån farmor och farfar. Alex var helt ointresserad av att öppna paket. xD Jag som trodde att själva upprivningen av paketet skulle vara roligast. Men neee. Inte ett enda paket skulle han hjälpa till att öppna på hela dagen.
Efter första omgången paketöpning så vart det dags för första omgången fika. :) Jag ska lägga upp ett eget inlägg om tårtorna någon dag framöver. :)
Alex fick också smaka tårta! :D Självklart! Meeen han tyckte inte det var sisådär supergott utan högg hellre in på jordgubbar istället. <3
Nästa gäng gäster att anlända var Alex Faster Jennie, Kusin Linnéa och Emil.
Jennie hade med sig sin polaroidkamera och lät oss fota med den! <3 Supersnällt! :D
Sara, Ylva och mina kusiner Erik (tillika Alex gudfar) och Peter kom också förbi. :)  
Peter hjälper Alex med paketöppnandet. <3
En nöjd Alex efter ännu en omgång paketöppning när "grannarna" kom på besök. :)
Bus med gudfar Erik.
Bus med Emil.
Alex pekar och visar upp alla sina fina presenter.
Av Ylva, Tage och Peter fick Alex en superfin pool med UV-tält, en badboll och en badhandduk. Av Sara och Erik en supersöt mussetröja. <3
Av Roark fick Alex sitt allra första Duploset! Och av Johans faster Inger och hennes man Conny en tisha med en traktor på.  
Ett träpussel med päls under bitarna från min kompis Ida och hennes dotter Lovis. En ambulans från Hillhage, en traktor från Isak och en katt från Aron.  
Från sin moster Sofie, hennes fästman och sina kusiner Billy och Alfons fick han två nallar från babblarna (han ÄLSKAR babblarna), ett set med en leksakstelefon, en bilnyckel och ett körkort. Och så en boll med motiv från paw patrol. :)  
Från Faster Jennie, Emil och kusin Linnéa fick han en luvtröja och ett hus/pussel som spelar musik och låter. :) 
Lastbilen han fick av Farmor och farfar. :) Förutom den så betalade dom dessutom en del av summan av hans bilbarnstol som vi köpte för några månader sedan.
Från mig och Johan fick han (förutom sandlådan och möblerna han fick tidigare) en ryggsäck, en minion som låter, en popupleksak och....
..en bärstol! :)  
  
Och för husfridens skull är det väl bäst at jag tillägger att avsaknaden av paket från Alex mormor och morfar inte beror på att dom glömt bort honom, utan är för att dom kommer upp hit och hälsar på i Augusti, så han får sina presenter av dom då. ;)
 
 
Det var allt från gårdagen! :D
Stort tack till alla som kom och firade Alex första födelsedag med oss, och för alla fantastiska presenter! <3
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback