Snapshots från veckan som gått

Det har varit lugna puckar den här veckan och jag har egentligen inget speciellt att kåsera om. Så jag börjar helt sonika med veckans bildbomb. ;D Inledningsvis med ett par kinder. xD För det är allt som syns på den här bilden.
När man äter nakenfis och vägrar sluta pissa på sig. xD
Harry får stå ut med mycket, men han klagar ALDRIG. Älskade lilla fluffboll <3 Han ligger alltid kvar och låter Alex dra i honom, bita honom och klättra på honom.
Det verkar vara högsäsong för fantastiska solnedgångar just nu! :D Det har varit sååå fint nästan varje kväll.
När man har tråkigt vid frukostbordet. xD
Not amused.
Babyyogan fortsätter. xD
Soffhäng.
Såhär snygg blir man i pannan när man lärt sig krypa jättefort men inte lärt sig titta framåt samtidigt. xD
I veckan lagade jag storkok med Spagetti och köttfärssås åt lilleman. :D Den gick inte ner fullt lika smärfritt som dom färdigköpta varianterna. ;D MEN han åt det faktiskt! Vilket är ett stort kors i taket för han är ganska kräsen med maten.
En nakenfjärt
Sötaste lilla grodan <3
<3
Jag nämnde ju att vi fick prover från Nestlé förra veckan och att jag tyckte fler skulle göra samma lika. Och det var det tydligen också. :) I dagarna fick vi prover och rabattkuponger från semper. :)
NOSTALGI! I veckan plockade jag fram min gamla "målarlåda" från ungdomen. En verktygslåda full med tecknargrejer och målarprylar. :)
Planen var att göra handavtryck. ;D Jag veeet att många rekommenderar trolldeg och gips. Men det är ju så mycket svårare att spara än ett papper. <3 + Att jag har en såndära fyll-i-bok där en sida ska vara ett fot/handavtryck. :) Så jag ville testa och öva lite först.
Det var ju allt annat än lätt att få snygga avtryck. xD Och inte speciellt lätt att få rent barnet heller efteråt. xD
Fick en fin bild tillslut iaf. <3 Lagom tills han blev vansinnig och INTE skulle vara med och måla någe mer. Så hand- och fotavtrycket till boken får vänta nån dag till. ;)
I veckan dök det plötsligt upp en ny tand! Bara sådär! :D Efter allt gnäll och klagande när förra tanden dök upp gissade jag att det skulle vara minst lika jobbigt för honom när nästa dök upp, men nejdå! Helt plötsligt var den bara där en kväll när vi skulle borsta tanden.
"Hur går det med viktnedgången då Sanna" - Well ^
Nappsamlaren. xD
Vi fick finfrämmande av tant Ylva, Tage och min kusin Peter. <3 Och Alex fick några sena julklappar. <3 4 stycken dregglisar och en body. <3
Presenter fick både vi vuxna och Alex även igår när vi fick främmande av Johans faster och hennes man Conny. Jag och Johan fick en varsin superfin kopp <3 ..
.. och Alex det här kalassetet. :) I storlek 1,5-2 år. xD Så det åkte ner i växa garderoben. :)
Johan smygfotar när Alex sitter och skypar med mormor, morfar, moster, kusin Billy och nya lillkusinen Alfons. <3
 
Det var alles från den här veckan! Nu kör vi vidare med sista mammaledigveckan innan jag börjar jobba! >< Fyyyy så jag grämer mig! :(
Bläh.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback