Om kusinmys, ett nytt gammalt sovrum och så lite dödsångest

Hej lördag! Och hej blogreaders!
Hoppas ni har en trevlig helg. Själv jobbade jag idag dag 4 av 5 den här veckan... och det känns oväntat bra! :) Jag kom snabbt in i rutinerna och har haft hyffsat mycket att göra, så tiden har gått fort.  
Dagarna före jag skulle börja jobba däremot var superjobbiga, och kvällen innan jag började så lyckades jag få en smärre ångestattack.
 
Men det var inte bara jobbet som orsakade den. TBH. Det var ett typiskt fall av "många bäckar små". 
Jag ska bland annat på läkarbesök på måndag för att kolla upp ett par.. eller ett helt gäng leverfläckar. Varav framförallt en har gett mig en väldigt dålig känsla i magen och visar flera varningstecken på att kunna vara malignt melanom. Men jag håller tummen och hoppas verkligen magkänslan har fel. Den typen av cancer är tydligen väldigt svårbehandlad om den spridit sig då cellgifter inte hjälper.... 
Ja, jag ska försöka inte måla fan på väggen, men det är ju väldigt svårt i det här fallet. :( Dessutom är det tydligen superlång väntetid på provsvaren... Såatte. Det lär ju bli ett par långa veckor (eller månader) efter läkarbesöket.
 
Ångest och dödsrädsla åsido så har det varit en hyffsat bra vecka. Lilleman fortsätter att överraska oss med sina framsteg och nu i dagarna har en tand på övre plan börjat kika ut. Och igår drog han sig näääästan upp ståendes flera gånger. Men han kommer inte riktigt upp från knä till fötter innan han ramlar. Men jag sätter en tusing på att han kommer att kunna dra sig upp ståendes innan nästa vecka nått sitt slut. :)
 
.
Jag har som vanligt ett alldeles för stort gäng bilder att dela med mig av.
Så vi avslutar ett inledningsvis deprimerande inlägg med en glad och kul bildbomb! ;D 
 
Alex provsmakar mammas frukost förra lördagen.
Pussmunen har varit konstant även denna vecka när det inte riktigt går som Alex vill. xD
Som jag skrev förra veckan så inväntade vi en storleverans från IKEA på måndagen. :) Så på Söndag kväll och måndag morgon roade vi oss med att börja tömma sovrummet. Bilderna ovan är några förebilder på hur det såg ut från början.
Nyfiken i en strut fick spännas fast när vi släpade tunga möbler. ;D Tyvärr är han en aningen för stor för babysittern så han lirkade sig ur den relativt snabbt, hur jag än spände fast och ändrade position  på rygg och fotstödet.
Den stora byrån i vårt sovrum flyttades in på Alex nya rum. :) (Gamla data/sminkrummet)
Giffel gillar "Nya" byrån. xD
Alexander övervakar arbetet.
Några har undrat varför vi inte beställde nått till Alex rum var det för att jag misstänkte att vi hade hyffsat med möbler. Kanske nog för att fylla hans rum.  Och mycket riktigt. ;) det enda som ska köpas är en matta, tavlor (som jag redan sett ut) och en bokhylla som ska in sen när mitt sminkbord flyttat ut. Och om nått år förstås en säng för lite större barn.
Giffel och Harry tyckte att husse och mattes säng stod ypperligt mot väggen. ;D Passade både som koja och utkikstorn.
Någon timme efter vi lyckats få ut allt ur rummet så dök lastbilen upp med alla varor. :D
Förutom möbler till sovrummet hade vi beställt lite annat smått och gott. Ny servis, lite nya sängkläder, täcke och kuddar till Lilleman, barnsäkerhetsgrejer, haklapp, snurrbricka (Görsmart när man gör tårta!)
Nya kaffekoppar
Och nya glas. :) Skönt att äntligen få en sammanhängande kollektion. Fram tills nu har vi haft en gott och blandat samling av tallrikar, glas och kaffekoppar.
Jag hade beställt skydd till eluttagen för Lilleman eftersom han är envis och ska pilla på dom hela tiden. Men jag fick lära mig efter att jag beställt att det tydligen inte är nån fara. Det är värre sen när han kan trycka in leksaker eller dylikt. Men nu är vi förberedda i alla fall. ;D
Den just nu mest väsentliga barnsäkringen. Klämskydd! Alex är HOPPLÖS på att slå i dörrarna. Och vi kan ju inte stänga igen dom helt heller eftersom katterna måste få kunna komma åt mat/kattlådor osv.
Lagom tills byggnationerna drog igång så kom kusin Linnéa och farbror Emil på besök. :) Så jag barnvaktade lite medans papporna byggde säng.  :)
Mååånga kramar, pussar och pipar blev det. <3 Fast Alex var på humör (Tandsprickning) Först var han hysterisk för att Linnéa var stor och läskig, och sen blev han hysterisk så fort hon gick längre ifrån än en meter. xD
Sängen var en FANTASTISK klätterställning under montering.
Alex nya rum var mycket uppskattat av både Lilleman och Linnéa. :)
Linnéa dansar drakdansen från "stora scenen" och Alex kollar avundsjukt på. Sen blev Linnéa upprörd för att Alex inte kunde klättra upp själv och vara med uppe och dansa. xD
Linnéa nattar Lilleman <3

Lagom tills vi (Läs Johan)nästan byggt ihop sista möbeln så fick vi finfrämmande av min kusin Peter och faster Ylva som kom förbi med presenter (igen, bortskämda unge. ;) Denna gång i form av en ny tandborste och hemmasydd störtkruka. Jag gissar att hon såg bilden jag la upp på fejjan på en rödslagen Alex efter ett av hans krypäventyr där ögonen vägrade kolla åt det hållet han kröp. xD
Och så några bilder på det färdigmöblerade sovrummet. :D Visst blev det bra?! Så ljust och fint. Nu ska det bara in lite konst, piff, växter och kanske lite mysbelysning. Och så småningom även mitt sminkbord. (Det ska stå där spjälsängen står)
En Sanna i något annat än myskläder på God knows how long. Määän jag kommer fortfarande bara i gravidbyxorna. 10 kilo kvar till vikten innan graviditeten, så det är ju inte så konstigt.. ;P
Johan bjussade på lite efterätt en kväll efter jobbet. <3
Påtal om onödiga kalorier. Vi fick hem en beställning från matsmart i veckan där det slank med lite annat än bara barnmaten som beställningen var menad för. ;D
Hittade Alex i katternas säng en kväll. xD (Och på tal om röda märken man får när man kryper fortare än man tänker, lägg märke till det fina märket rakt över pannan. xD )
Gamla vanor är svåra att bryta. ;D
Min nya nallefon dök upp i veckan. Så skönt att ha en telefon med fungerande kamera! :D Och mina stackars kompisar med snapchat (@sessamyys heter jag btw) har nog blivit mer eller mindre less på att jag spammar dom med snaps. xD Men det är ju kul nu när man ser vad jag fotar!
<3
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback