Sanna Siljeström

Ögonblick från veckan som gått
Badmys med pappa <3
Dagens tips; kökstermometer fungerar precis lika bra som badtermometer. ;D
Lilleman passar äntligen i babysittern! :D Han har använt den lite förut också, men har inte legat speciellt bekvämt.
Bullen har en ny ovana att släpa hem fåglar! :O Under alla år som utekatt har han kanske dragit hem runt en två småfåglar per år. Nu kommer han med typ två i veckan! Och den här veckan kom han och visade upp den här stackars jättefina fågeln. Blev så fascinerad att jag var tvungen att fota den!
Efter lite efterforskning visade det sig vara en "Enkelbeckasin" som fått sätta livet till.
Vi har, ända sedan Alex föddes, haft problem med att få Alexander att ta napp. Ett ickeprobem kan vissa tycka. Men lilleman suger gärna på fingrarna sedan en vecka tillbaka, så jag vill hellre att han tar nappen. (det är lättare att avvänja napp än fingrar) 
Han ogillar egentligen inte nappen, och han har försökt använda den flera gånger. MEN han får kväljningar av dom.
Fick tips om dom här två nappsorterna från NUK och MAM som många med samma problem använt med lyckade resultat. :) Vi hoppas att dom fungerar bättre än dom 20+ andra napparna vi har hemma. xD
När jag beställde napparna passade jag på att klicka hem en pulverbox till ersättningen och nya magdroppar. Vi har använt magdroppar sedan Alex var nästan nylevererad och vi tycker dom fungerar jättebra! :D
Sover med nya nappen! <3 Fungerar faktiskt riktigt bra! :) Han får fortfarande kväljningar av bägge nya napparna (mam mer än nuk), men inte alls lika lätt som av dom andra vi testat.
Pyjamasmys! <3
I Onsdags blev jag och resten av mina arbetskamrater bjudna på middag av teaterföreningen som tack för gott samarbete. Förutom fantastiskt god mat av teaterföreningen från bruksvallarnas rökeri fick jag den här suerfina buketten, och ett presentkort på Polarn & Pyret, från jobbet. :D TACK till alla som bidrog! <3
Vi har haft ett par fantastiskt fina höstdagar den här veckan. <3 Efter en "lång"promenad fick lilleman sova färdigt ute i friska luften på balkongen.
I lördags for vi en sväng och hälsade på Jennie, Emil och Linnéa ute i Ljusnedal. Här är funäsdalsberget sett från deras parkering.
Alex blev sååå glad och skrattade glatt åt storkusinen när vi kom! :D Och sen tvärslocknade han och sov resten av besöket. xD #Trevligtsällskap  
Luna är förbannad. Då gapar man tydligen för att visa hur farlig man är. xD
Mammas pojke har blivit såååå stadig i nacken. Och igår, söndag, så vände han sig för första gången från rygg till sida själv! :D Flera gånger!
<3
 
Jennie

Oj vilken storjägare han är Bullen 😱😱😱 jag fattade inte att det var en död fågel Johan hade lagt upp på Instagram. :P

Tack för besöket 😊❤

Svar: Haha, ja! Nä han skrev ju inte det. XD Lite småmakaber bild.
💖
Sanna Siljeström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress