Sanna Siljeström

Veckan i bilder
Påsklovet är här, och jag lovar att större delen av Sverige befinner sig i fjällen. Eller det kändes i alla fall så idag när jag jobbade. Det var proppfullt med folk, från öppning till stängning!
 
Vanligtvis brukar jag älska dylika dagar, men med stormagen är det inte ens i närheten av kul. Efter halva dagen strejkade ryggen och sammandragningarna kom inte långt efter. Och inte blev det bättre när jag inte hann mer än att slänga i mig min lunch i farten.
Nej ,fy. Det är tur att det bara är några dagar kvar innan det blir lågsäsong igen. :P
 
Nu ska jag, Ojsan och min onda rygg gå och lägga oss i sängen och sova.
Men först en bildbomb från veckan som gått;
 
Några bilder på magen, vecka 26+4. Känner mig groteskt stor just nu. Typ överallt. Har väldigt svårt att se att den ska bli ÄNNU större. O_O
Vem behöver bord? ;D
Jag och Johan hade brädspelsdag i fredags. :) Vi spelade bland annat mitt favvospel, Dungeon Quest
Det enda påskpyntet hos oss i år. Mina naglar. xD Måste ju använda det här hemska nagellacket jag fick i en glossybox tidigare i år åtminstone en gång innan det hamnar i soporna. ;D
Giffel. <3
På tal om glossybox, månadens dök upp i veckan. :) Fantastisk box! Lite småtråkigt med tandkräm IGEN, men jag blev så lyrisk över att jag fick en fransböjare att det inte gjorde så mycket. ;D Den jag hade sedan innan fick jag när jag var typ 15 av lillasyster och den hade behövts bytas ut för flera hundra år sedan.
Maskaran var super, schampo och balsam går alltid åt, penseln var också riktigt bra. :D Supernöjd, som vanligt.
På tal om min gamla ögonfransböjare. ;D Let´s all just take a moment att förundras över hur fantastiskt vidrig den är. Eller var. Nu bor den i ytlighetshimlen. Rest in peace.
På påskafton fick Katterna en ny av sina favoritleksaker. Fantastisk!
Did I mention att den innehåller kattmynta? ;D
Damp om .... 3...2...1
BAM! xD
Tog några bilder under sminkningen igår. Samma sminkning jag haft i typ en månad. Så min go-to sminkning just nu. :) Bild 1; osminkad, Bild 2; baking, Bild 3; färdigt resultat!  
Mina favvoskuggor som jag använder dagligen (med undantag för den lila, som jag inte riktigt vet varför den sitter i den här paletten). En hel del av dom skulle behövas fyllas på/bytas ut. :P Det blir nog i nästa liv.
Close up på sminkningen.
 
Och med det, så säger jag godnatt!
Vi hörs i veckan. :)
Jennie

Alltså please explain, jag orkar inte kolla Youtube eller googla. 😜 Baking, varför? Är det typ highlight med nytt namn igen eller vad och varför som sagt? :P ser ju att det är concealer du lagt och jag har hört talas om Baking men aldrig orkat ta reda på vad det är bra för och hur man gör. 😜 sett att de lägger ett ton med puder under ögonen och väntar för att sedan borsta bort det, WHY?! ;)

Jättefin sminkning btw, jag skulle ju bli bättre på att tala om för folk men lik förbannat slank det inte ur mig igår. ;)

Svar: Njae, man kan ju använda det som en del av highlightingritinen. Vilket jag också gör ibland. Men bakningen fungerar främst på mig för att motverka att jag blir oljig. Dels håller sig foundationen mycket längre, men sen som bonus så blir det en blur-effekt som täcker linjer och porer väldigt bra. Eleven har en bra infosida här--> http://eleven.se/blog/2016/02/05/sa-fungerar-makeup-trenden-baking/Men jag gör det bara ibland om jag vill att sminket ska hålla bättre. Det är snordyrt om man ska baka varje dag 😱😝

Tack så mycket! 💞 Ja jag är också sämst på att ge komplimanger högt. Jag brukar bara tänka dom tyst i huvudet. Tänkte säga att du såg superfräsh ut och att du måste gått ner en del i vikt sedan vi sågs sist! 😊 Men det görknasigt att bara häva ur sig helt random. 😱😉😂
Sanna Siljeström

Veronica Wallgren

Fin du är! Gravidmagen är perfekt att använda som ett litet bord :) gör det ibland när vi äter. Haha.

Svar: Tack så mycket fina du! 💕
Sanna Siljeström

Jennie

Men tack! <3 Jag ser dock inte själv att jag gått ner i vikt, beror nog mycket på magen som fortfarande putar ut en del. Magen var alltid en av mina komplexgrejer förr så det är nog därför. :)

Jaja okej, jag satte mig och kollade youtube igårkväll faktiskt så jag såg hur de gjorde. Testade imorse men DEN TORRHETEN! Huden började strama direkt när jag la på sådär mycket puder, rent obehagligt var det. :P Såg ju förvisso också att det kan vara krångligt för oss med torr hy men ville prova ändå. :)

Svar: Jo men det syntes massor! :) Bra jobbat! Haha ,jag var likadan. Jag tyckte egentligen aldrig att det syntes att jag gått ner i vikt. Bara om jag jämförde foton från före och efter. Men i spegeln såg jag ingenting.

Haha, oj. Ja. Som sagt, jag gör det för att motverka oljeläckage. xD Så jag försöker ju torka ut foundationen så mycket som det bara går. En torris skulle jag nog rekommendera dels kortare baktid och att man håller sig till under ögonen om man har problem med att concealer lägger sig i vecken. Eller om man vill ha en skarpare kant under shadingen på kindbenen.
Sanna Siljeström

Jennie

Det är ju så att man är ofta sin egna största kritiker. :)
Nä det är inget jag kommer testa igen, känns onödigt för min del, men nu har jag provat iaf. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress